Tors 20 sep-18

Tove vaknade vid 3. Pojkarna med. Leon och Brodde somnade om. Inte Tove ordentligt. Därmed inte jag heller. Och strax efter 6 gick jag till jobbet. Hade ingen feber, inte heller någon röst förstås. Men var optimistisk att rösten skulle komma igång. Väl på jobbet kände jag kraften sippra ur mig, febern komma i svallningar, rösten uteblev. Höll ut till 12 när kollegan kom, sedan hämtade Patric och Tove mig.

Patric och Tove hämtade pojkarna, jag vilade. Sedan skulle Patric iväg på ärenden. Tove och Brodde följde med. Jag och Leon var hemma. Han ville så gärna spela tv-spel, jag behövde göra skolarbete. Så det gjorde vi. Jag blev klar med veckans uppgifter, så nu slipper jag stressa över det i helgen när jag inte har tid.

Mår som en påse skräp nu, så har redan lagt mig. Hostar lungorna ur mig och brinner upp. Imorrn ska jag lämna och hämta Leon på skolan med småsyskonen i släptåg, och underhålla dem på dagen. Patric jobbar hela dagen. Och så ska jag väl skämmas för att vi glömde bort föräldramötet på skolan ikväll. Jag skulle åka, men satt och nattade Tove då. Och med feber och sömnbrist är det lätt att glömma saker... Nåväl, det kommer väl nåt protokoll på mailen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0