Ons 5 sep-18

Vi kan ha sovit lite för länge imorse... En halvtimme hade vi på oss. Men, jag lyckades få i tre barn frukost, klä på dem, på med ytterkläder och ut genom dörrn inom 30 minuter. Heja! Med Tove i vagnen, Brodde på ryggen i selen och Leon i handen traskade vi den 1,5 kilometern till skolan. När vi lämnat Leon så slutade Patric jobbet, så han plockade upp oss, vi lämnade Brodde på dagis och hem. Patric la sig, Tove somnade hon med.

Jag och Tove hämtade grabbarna och for direkt till min farmor och var där ett par timmar. Pojkarna lekte, Tove upptäckte, vi fikade och myste med gammelfarmor.

När Patric vaknat var det dags för nästa ärende. Han tog Leon och Tove och handlade. Jag och Brodde skulle köpa inneskor till honom. Men tydligen är det "inte säsong" för det nu (måste vara folk utan förskole-/skolbarn som bestämmer det) så det fanns inte framplockat i butik. Så vi beställde istället. Passade på att prova vinterskor och Brodde fick testa ett jaktställ för barn. "Åh, mamma, jag vill verkligen ha det här!" utbrast han när han såg sig i spegeln.

Patric for på jobb, jag hade ett stök med att natta tre ungar. Men de somnade till slut. Hann bara se nyheterna, och nu må jag sova. Tempot.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0