Ons 26 sep-18

Det stormar rätt bra ute. Regnet har öst ner stundvis under dagen. Barnen kläddes i ull, ull, ull och skal inför skola och dagis. De hade varit varma och torra, det är jag stolt över. Har lovat mig själv att mina barn inte ska bli blöta eller kalla på dagis och skola! Kläder efter väder, och inte tumma på kvalitén.

Hämtade Leon på skolan, sedan skulle vi hämta Brodde. Men, vi hittade honom inte. Jag letade, Leon letade, pedagogerna letade. Brodde var borta! Jag kände paniken växa. Frågade en pedagog från småbarnsavdelningen, som ett sista hopp, om hon sett Brodde. Det hade hon! Han var inne hos dem. Jag har inte känt mig så lättad på länge! Han hade tyckt det var så skrikigt och stökigt på sin avdelning, så han gick och lekte på avdelningen för barn mellan ca 1-2 år. "Jag ville ha lugn och ro" sa han. Funderar på om vi ska tänka om gällande barnomsorgen, om han skulle trivas bättre i en mindre grupp. Fast han gillar dagis, sina kompisar och pedagoger. Han är ganska känslig för när det blir för mycket. Gillar att ha det lugnt. Ska se vad jag kan göra för att underlätta för honom.

Patric var på jobb idag. När han kom hem for vi och köpte skridskor åt Leon som ska på en prova på-hockeyträning i helgen. Både han och Brodde fick nya hjälmar också. Tove tultade runt i all oändlighet, hon kan gå hur långt som helst!

När barnen somnat ikväll satte jag mig med skolan. Är så grötig i skallen och brutalt trött nu så jag vet inte ut eller in. Nya tag imorrn!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0