Lör 22 sep-18

Patric jobbar natt i natt. Barnen sover och jag har precis städat tyst som en ninja. Pojkarna hade byggt ett tåg ikväll, med köksstolarna. Jag insåg inte att det var ett mer komplext bygge än bara uppradade köksstolar. Och när jag ändå var i farten och städade upp tog jag resten med. Städade vårt sovrum tidigare idag, pojkarnas rum och badrum får bli en annan dag. Sorterade deras kläder i alla fall, plockade bort sånt som var urväxt eller som har slitits mycket, och sånt som är ur säsong. Spelade strumpmemory med mig själv, och fick många par, men har ännu fler singlar tror jag. Hur är det möjligt?

Patric, Leon och Brodde var på fotbollsskolan i förmiddags. Sedan har de lekt ute ett par timmar. Tove har suttit fast i bröstet typ hela dagen. Hon passar på när jag är hemma.

Nattningen ikväll var ingen konst. Grabbarna byggde tåget när jag la Tove. Sedan läste vi en bok och lyssnade på en avslappningssaga. De sov båda två på nolltid. Och sedan dess har jag städat som sagt. Ska bli brutalt skönt att lägga mig i den renbäddade sängen i det nystädade rummet, och sängen är helt tom! För nu, barnen lär hamna där en efter en under natten.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0