Lör 1 sep-18

Dyngsjuk och förstörd klev jag upp alldeles för tidigt. Fyra grader och dimma ute, första riktiga höstdagen till ära. Patric drog på jobb före åtta.

Jag och ungarna var på Leons fotbollsskola. Brodde lattjade bredvid, Tove åt grus. Jag fick växla mellan att kolla på Leon, leka med Brodde och tömma Toves händer på stenar...

Hem, lägga Tove, mata alla. När hon sov bakade jag. Leon spelade TV-spel, nåt fotbollsspel.

Leon: Mamma, vad gör du?

Jag (lagomt nöjd över mig själv): Jag bakar det där brödet ni tyckte var så gott, jag tänkte vi kunde äta det till mellis!

Leon: JAAAAAAAAA!!!!

Jag: *börjar malla mig ordentligt*

Leon: ... Barcelonas motståndarlag fick en utvisad!

Jag: ........


När vi ätit mellis och Tove vaknat gick vi ut en timme. Tre barn med tre olika viljor och alla viljor kräver att mamma är med. Ja, det gick väl sådär, men luft och solljus fick vi.


Städade lite, sedan kom Patric hem. Vi åt middag, varvade ner och la barnen. Sedan städade vi mer. Jag blir så stressad av allt stök, och att stöka till är något majoriteten av familjen Sandin är bra på. Men imorrn vaknar vi till ett städat hem, bara hoppas det kan lindra kaoset lite. Jag är sjuk, Tove är sjuk, Brodde är sjuk och vid läggning började Leon känna sig seg. Blir kul imorrn, och Patric jobbar igen...Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0