Fre 7 sep-18

Imorse tog jag mig upp hyffsat i tid, trots att Tove höll låda mellan 23-02.30. Hon vägrade somna om, fattar inte vad som händer med henne just nu. Men men. Hur som helst, väckte Leon som var svårare att väcka än vad jag är. Väckte sedan Brodde, och möttes med ett sömndrucket "Gå...". I alla fall, vi tog oss upp och iväg, en glad Leon studsade in på skolan. Vi andra for hem, och tog med oss Patric på vägen.
 
Jag, Tove och Brodde körde ett par tvättmaskiner och hängde på tork, sedan satte jag Tove i vagnen och Brodde på ryggen i selen och gick till öppna förskolan. Bara för att mötas av en stängd dörr. Utflykt... Jaja, vi fick gå hem igen då. Fick oss en promenad på 2,5 kilometer. Eller ja, jag fick, med 15 kilo Brodde på ryggen och kanske 25 kilo Tove+vagn att putta framför mig i uppförsbacke. Svettigt, joråsåatt.
 
Fick sms om att Broddes innetofflor som vi beställde igår fanns att hämta, så han, jag och Tove for och hämtade dem i butiken. Strosade lite, småpratade lite och hade det sådär allmänt lugnt och mysigt. Sedan for vi direkt till skolan och hämtade Leon.
 
Väl hemma var grabbarna ute. De for och handlade med Patric på senare delen av eftermiddagen. Då passade Tove, som vägrat sova idag, på att ta en tupplur som hon veeerkligen behövde.
 
Hemmagjord pizza till middag, en dusch med Tove, varva ner med pojkarna, läggdags. Och när barnen somnat dukade vi upp en ostbricka, för det var vi vuxna värda.
 
Nu är det hög tid att sova, för nu väntar en jobbhelg för mig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0