Tors 4 okt-18

Jag var ganska halvdöd imorse, till Patrics stora glädje... Jag fattar inte, hur uselt sover jag egentligen?! Måste kolla upp det på nåt vis, mäta kvaliteten på min sömn.
 
Skjutsade Leon till skolan. Brodde ville gå till dagis, så vi lämnade bilen hemma och han hoppade upp i selen på min rygg. Tove bäddade jag ner i vagnen, och så knallade vi iväg. Han fick tanka mycket närhet på vägen, så när vi sa hej då vinkade han glatt och sprang iväg och lekte.
 
Tove somnade på mig direkt när vi kom hem, och det gick inte att lägga ner henne. Så jag fick snällt sitta där i över 1,5 timme. Såg min studietid försvinna mer och mer. Men men, vi hann städa när hon vaknade, åt lunch och städade lite till innan vi hämtade bröderna. Efter vi hämtat Leon köpte vi nybakta kanelbullar, sedan hämtade vi Brodde. Det var öppet hus på dagis, så vi kikade lite på projekt de jobbat med. Barnen berättar ju inte så mycket om vad de gör på dagarna, så det är kul att få se.
 
Patric kom hem, vi åt tidig middag, sedan drog han och Leon på hockeyskola. Jag, Brodde och Tove roade oss här hemma med lugna aktiviteter, och var precis på väg i säng när hockeynördarna kom hem.
 
Suttit med skolan sedan Tove somnade, jag får kötta på ordentligt de få timmar jag har på kvällen. En av tre uppgifter för veckan är nu klar, och jag måste somna typ nyss om jag ska orka morgondagen och ha ork över på kvällen för uppgift två.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0