Tors 15 nov-18

Tove låg som en halsduk på mig hela natten, jag sov knappt alls. När larmet ringde vid 5 hade jag både hennes och Broddes fötter på mig, Patric hade deras huvuden i ansiktet. Jag drack mitt kaffe och traskade iväg till bussen och for till jobbet några timmar.
 
Patric och Tove hämtade mig kvart över elva. Hem, Patric gick ut med lillan i vagnen och jag förberedde för min muntliga examination. Kursen har ju varit usel, läraren med, inget har varit bra. Läraren sa tidigt "Du kommer få ett C eller ett D, vilket vet jag inte än", men se det gick jag banne mig inte med på. Jag essade den muntliga examinationen, sedan fick jag chans att diskutera de tidigare uppdragen. Jag märkte att han blev irriterad när jag ställde honom mit väggen, men fan vad det var värt det. För, jag fick ett B som slutbetyg! Ha! C eller D, my ass. Det krävdes att jag ångade på och pekade på varje grej jag tyckte han bedömt fel, och även fast det verkade sitta långt inne så medgav han att jag hade rätt och var värd ett högre betyg. Så B, jag är helnöjd! Och nu är skolan slut, pluggandet är öööver!
 
Patric och Leon var på hockey på eftermiddagen. Innan var vi iväg hela familjen och slipade Leons skridskor och käkade korv på Ica Maxi. Extravagant. Jag var hemma med Tove och Brodde och slappade.
 
Patric jobbar natt. Barnen sover. Tove sover i sin säng för första gången på fyra nätter nu, hon mår mycket bättre. Visst är det mysigt att sova tätt intill, men det innebär att jag knappt sover alls. Jag måste kunna röra mig som jag vill, och lyckas aldrig ligga skönt om barnen ska ligga skönt och tryggt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0