Tors 1 nov-18

Upp och iväg till Räddningstjänsten. Åt sen lunch, och det gjorde avdelningschefen med, så jag passade att surra lite med honom om organisationen, kommunikation och en massa annat. Väldigt givande! Blev ombedd att ta med barnen imorrn på morgonen så de fick kika på brandbilarna, och det var jag ju inte sen att tacka ja til.
 
Jag, Leon och Brodde for till ishallen på hockeyträning. Pojkarna var så jäkla rara med varandra! De kramades, Leon pratade till Brodde som en jättevuxen eller hur man ska säga. La handen på hans axel, "Jag gillar inte att du slår, okej? Jag är ju din enda brorsa, och du är min, vi ska vara rädda om varann. Förstår du?" och så kramades de! Alltså, va?! Vad hände? Var tog mina monster vägen?! Leon kämpade på ute på isen, och hade jättekul. Brodde murslade på och var med mig och var hur go som helst.
 
ÖFK hade match ikväll, vilket innebar brutalt mycket trafik på vägen hem. Tur att vi åkte åt andra hållet! När vi kom hem ville Tove lägga sig omgående, och pojkarna la sig efter en dusch och kvällsfika.
 
Nu är det sängen, imorrn ska vi kolla brandbilar, tjoho!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0