Tis 13 nov-18

Tove sov klistrad på mig hela natten.

Leon var taggad på skola. Varje dag i flera veckor har han tjatat om att få gå längre tid på fritids. Idag fick han det, så han kunde följa med på utflykt. Han var så nöjd!

Brodde ville inte gå till dagis imorse, men ville inte hem när jag hämtade. Han hade haft jättekul idag! Utflykt han med.

Tove somnade på mig när vi kom hem och sov en timme. Upp och fika och dricka vatten, leka lite lugnt, sedan somnade hon igen ute i vagnen. Hon sov när jag skulle hämta Brodde så vi promenerade. Brodde blev trött i benen direkt. Tur att jag hade hans sele under vagnen.

Patric kom hem från jobbet. Vi drack kaffe och sedan hämtade han och Brodde Leon och for på affärn. Svärmor kom hit och åt middag med oss.

Tove somnade vid 19. Klockan var efter 21 innan jag tagit mig upp. Hon vaknade varje gång jag försökte lägga ner henne. På mig skulle hon sova. Hon vaknade efter knappt en timme, så nu ligger jag här igen. Så ingen studietid ikväll heller för mig. Nu ligger hon intill, Patric fick byta plats en stund så jag fick göra mig klar för kvällen. Nu inväntar jag bara att Brodde ska komma tassande.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0