Sön 4 nov-18

Imorse uppvaktade vi Patric med paket, och efter middagen åt vi tårta. Bara för att inse att det är fars dag NÄSTA söndag... Nåväl.

Jag och ungarna har hållt oss hemma. Varit ute och lekt, slappat och kollat på film. Möblerat om i pojkarnas rum inför imorrn när de ska komma och byta fönster. "Du är så cool, mamma, som gör allt det här helt själv!" sa Leon när jag flyttade deras byråer och Leons loftsäng i massiv furu. Tack, min son!

Brodde har inte varit i form idag, och inte Tove helt heller tror jag för hon tupplurade i över två timmar. Jag är inte heller i form för den delen.

Suttit med skolan ikväll, sjukt omotiverad. Fått en bättre översikt över vad som ska göras, och har lämnat in min rapport på över 5200 ord med tillhörande PowerPoint-presentation och ett dokument som beskriver affärsdokument på svenska och engelska. Lagt ner min själ i det, noga kontrollerat att alla element är med och checkat av mot betygskriterierna för A. Hur många gissar att jag får ett D med kommentaren "För lång text"?

Patric jobbar. Jag och ungarna lär vakna av sågar imorrn. Sedan ska vi fara och ta årets syskonkort och individuella kort!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0