Ons 7 nov-18

Imorse ringde vi min mamma och sjöng för henne då hon fyller år idag. Sedan var det skola och dagis för pojkarna. Jag, Tove och Patric for iväg på ett ärende, sedan stack Patric på jobb. Tove somnade, jag startade upp i tvätstugan.
 
Hämtade barnen, vi hjälptes åt i tvättstugan och det blev till slut sex maskiner tvätt. Hängde upp alla gardiner igen efter fönsterbytet och allt hade härdat klart. Leon och Brodde har varit som en berg- och dalbana i humören, Tove har klättrat öööverallt. Att göra en pannkakstårta till middag var allt annat än lätt med de förutsättningarna. Pannkakstårta är ett säkert kort, då vet jag att alla äter mycket.
 
Nattade barnen, Tove somnade trots brödernas tjorv och bråk. När väl hon somnat kunde vi lägga oss i pojkarnas rum. Brodde somnade på stört. Leon och jag småpratade och lyssnade på ljudbok. Tjugo minuter efter att Leon somnat kom Patric hem från jobb. Jag satt med skolan, brutalt omotiverad. Jag ringde skolan i förmiddags för att kolla hur det går med granskandet. De skulle skicka en påminnelse till de som ska göra granskningen och be dem skynda på. I samma veva kom ett mail om att jag fått en vikarie. Vikarien skulle ha ansvar veckan ut. Ett sammanträffande, eller är något i görningen? Det visar sig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0