Ons 28 nov-18

Jag tog med mig farmor på en liten runda i förmiddags. Vi var in och köpte varmare vantar åt henne, jag köpte kängvårdsprodukter och så var vi in så hon fick handla mat. Vi skulle ha tagit en fika, men det hanns inte med då Patric skulle iväg och jobba så jag behövde fara hem till Tove. Hon sov i vagnen, och gjorde det i nästan tre timmar idag!

Patric jobbade som sagt från lunchtid och till sena kvällen. Jag och barnen har pysslat på hemma. Leon och Brodde har lekt massor tillsammans. Tove har hängt på mig. Haft fullt sjå med att hålla hennes finger omplåstrat, då hon stod och målade på kylskåpet med sin blodiga fingertopp imorse. Vettesjutton vart hon skurit sig, men blödde som attan gjorde det. Och hon slet av plåster efter plåster, oavsett hur väl jag tejpade om. Till slut tog jag en strumpa ovanpå hennes hand och tejpade fast den. Då fick hon inte av den, och fingret fick vara ifred. Men såret gick ju upp under eftermiddagen när hon lekte, så fick börja om med plåstren.

Vi åt middag, lekte, pojkarna byggde koja i rummet. Jag stekte pannkakor till kvällsfika så jag visste att de var mätta vid läggdags. Tove somnade sedan, grabbarna lekte lugnt på rummet. Sedan la jag dem. Vi lyssnade på ljudbok.

Patric kom hem, vi surrade lite och jag såg Bonde söker fru på TV4Play. Och nu har jag nyss vaggat om Tove och ska sova själv. Snart kommer nog Brodde in också.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0