Ons 21 nov-18

Jag är hopplös på morgonen. Vaknade av larmet, var på väg upp. Då kom Brodde och kröp ner under mitt täcke, och la sig nära och ville kramas. Och ja, jag vaknade till igen en halvtimme senare. Typiskt, stress. Men men, vi hann i tid till skola och dagis.
 
La Tove för en tupplur tidigare än vanligt, och hon somnade och fick 1,5 timmes sömn innan vi hämtade Leon tidigare på skolan, han hade tid hos tandläkaren. Det gick så bra där så! Hem en snabbis, och sedan hämta Brodde på dagis. Alltså, jag undrar vad pedagogerna tänker om oss. Jag har tre barn som yrar runt som yra höns vid hämtning. De springer åt alla håll, har jag samlat ihop två är en borta, när jag hittar den som var borta är de två andra puts väck. Tar minst en halvtimme att hämta.
 
Vi tog oss hem till slut och fikade mellis. Pojkarna lekte på rummet, och efter klockan fyra började jag ta på dem ytterkläderna. Vi skulle hämta Patric på tågstationen. Det var så tät dimma över sjön att vi inte såg lamporna i stan. Det var totalt kolsvart! Trodde det var strömavbrott först innan vi kom över bron och jag såg att det visst lyste i stan.
 
Efter middagen duschade jag med Leon och Brodde, sedan la jag Tove och Patric la pojkarna. Imorrn ska jag jobba dag ett av fyra, har en gnutta ångest över att jobba Black Weekend. Är jävligt anti hela den här Black Friday-grejen som blivit en hel helg eller en hel vecka, och veckan innan är det Grey Friday. Usch. Jäkla köphets.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0