Mån 26 nov-18

Sov med två barn mellan oss hela natten. Tove och Brodde. De ligger typ klistrade mot varandra, så gulligt!

Skjutsade Patric till jobbet, Leon till skolan, for in till stan med de två mindre barnen och köpte filmer för 1 krona styck. Hem, mellanlanda, mot öppna förskolan där vi var i 2,5 timme. En rolig förmiddag!

Hem och la Tove för en tupplur ute i vagnen, sedan grävde jag och Brodde i sandlådan. Det är tjäle och går typ bara att skrapa på ytan, men vi gjorde vägar med rondeller, och sedan en springbana där vi jagade varann.

Hämtade man och förstfödde, hem och fika, iväg på ärenden. Hem, fick besök av svågern, laga middag, natta trötta barn. Suttit och klurat lite kring hur jag ska göra med min jägarexamen. Första tanken var att gå via ett studieförbund i februari, men nu tror jag att jag kör självstudier och drar igång direkt istället. Är ju rätt rutinerad på självstudier vid det här laget. Sparar mycket pengar då också, som jag kan lägga på grejer som behövs framöver. Typ kängor, kläder och sånt. Och ammunition förstås för när jag ska träna skytte. Var ju några år sedan sist jag avfyrade en bössa.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0