Fre 2 nov-18

Gissa om vi hade lyckliga barn imorse som fick komma in i vagnhallen hos brandkåren, provsitta brandbilar, träffa brandmän och se en utryckning?! Utryckningen var en övning, men det var superhäftigt för barnen ändå!

Skapat lite informationsmaterial idag, och familje hämtade mig strax innan 16. Alla utom Leon, han stannade hos svärmor och ska sova över där själv. Första gången han sover borta, min lillplutt! Här hemma storstädade och möblerade jag om vårt sovrum, på måndag ska de börja byta fönster hos oss. Imorrn må jag ta pojkarnas rum, och sedan vardagsrum och kök. Och Patric jobbar natt hela helgen förstås.

Ringde skolan idag och framförde mitt missnöje med kursen och läraren. Fick ett lika orättvist och felaktigt betyg på den senaste uppgiften jag lämnade in, och det är helt orimliga kommentarer läraren lämnar. Jag kan ta att jag får ett dåligt betyg om jag gör fel eller ett dåligt jobb, men inte när jag gör 100% rätt och på en hög nivå. Så det skulle tas vidare till utbildningsrådet. Blir spännande att se vad de tycker om betygssättningen...

Tove sover och Brodde sover. Så jag ska lägga mig nu. Vågar nästan hoppas på en liten sovmorgon imorrn. Leon är ju den morgonpigga av barnen, Tove och Brodde sover gärna länge.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0