Tors 12 jul-18

Med Judas Priest i öronen sitter jag och är väldigt vuxen ikväll, och skriver viktiga grejer. Heja mig, haha. Såna tråksaker blir ändå så mycket lättare med peppig hårdrock i öronen.
 
Tove var småstökig i natt, men jag fick sova lite extra imorse. Vi var bortbjudna till Leons kompis familj efter lunch, men jag blev inringd på jobb. Patric blev lite pjutt, men det fick han bli för jag vill jobba så mycket jag kan och får. Så jag rev av några timmars jobb medans han och ungarna for iväg och lekte och fikade. De hade haft det jättebra.
 
Hann bara hem och äta middag och ta en dusch med Tove, sedan var det läggdags. Leon och Brodde var lite i gasen ikväll och hade lite småklurigt att komma till ro, men det gick ändå hyffsat smärtfritt att natta. Samma med Tove, som är rätt omöjlig att amma numera. Hon sparkar mig i ansiktet, nyper mig, river mig och kör in händer och fötter i truten på mig och fnissar. Tokunge. Och amma offentligt är bara att glömma, då hon sliter fram andra tutten och leker med den. Inte något jag är så sugen på att göra bland en massa folk direkt. Men men. Oftast sköter hon sig, när hon ammar i sjalen när vi är ute på äventyr.
 
Nämen joråsåatt, det är väl bara att lägga sig och samla energi för morgondagen då vi ska ha sjalträff här hemma.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0