Lör 11 aug-18

Leon, Brodde och Patric var på Leons fotbollsskola på förmiddagen. Tove och jag tvättade och hon tupplurade lite. Efter lunchen donade vi på hemma, Tove sov en stund igen och vi började göra oss klara för bröllop. En kvart innan vi skulle åka sov Tove vid bröstet, vi hade ullunderställ på oss. Men vi hann, ingen konst.

Blåste kallt som attan, barnen tyckte det var aptrist i kyrkan. Tove höll jag lugn med bröstet, Babblarna på ljudlöst och tittut. Leon och Brodde hade myror i brallan när vi kom ut, och när alla skulle ta kort blev de less och spexade. Brodde skulle klättra i träd istället.

Jag och barnen for hem, Patric for på bröllopsmiddag. Vid nattningen upptäckte jag att Broddes madrass var jätteblöt, orsakat av en vattenflaska. La ner Leons madrass på golvet, de fick ligg skavfötters och jag byggde en koja. Myspys. Men, Tove vaknade stup i ett, och det slutade ändå med att pojkarna somnade i vår säng. Så Patric får sova i kojan när han kommer hem, jag har lagt mig nu i sängen med ungarna intill mig. Mina små knattar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0