Tors 22 okt-15

Klockan passerade halv sex imorse innan jag fick lägga mig. När jag sedan vaknade efter tolv hade Patric varit med Brodde på öppna förskolan så jag fick sova. Lillgöken hade gått med en gåvagn, och slagit munnen. Då hade de gått en trappa ner till tandläkarn och kollat så det gick bra. Och det hade det gjort.
 
Det var nästan omgående dagishämtning när jag klivit upp och fått mitt kaffe. Jag fick äran att hämta älskade Leon. När vi fått i oss mellis gick han och jag till skogen. Patric la Brodde för en tupplur. Kasper tog vi med oss, och Leons pilbåge. Vi skulle jaga björn och leta skatter. Vi hade det himla mysigt, jag och Leon. Han har en sån livlig fantasi och det är så kul att leka med honom! Vi kastade iväg pinnar till Kasper, och när Kasper hämtade dem sprang jag och Leon och gömde oss så jycken skulle leta rätt på oss.
 
Brodde hade inga planer på att lägga sig i vanlig tid ikväll. Så vi sjalade lite, lekte lite, han fick sitta med Patric och mig framför TVn en stund. Men till slut så var lillgöken trött. Och jag hoppas att han sover i natt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0