Tors 9 jul-15

Regn regn regn. På med regnkläder och ut! Hela familjen for bort till Surfbukten, Sommarlovsmorgon sände live därifrån idag. Hela dagen var det aktiviteter. Vi var bara där 1,5 timme ungefär på förmiddagen. Mötte upp några från sjalgruppen. Brodde sov i sjalen innanför min jacka. Helt sjukt vad smidiga vi var, jämfört med de som försökte ta sig fram genom folkmassorna med sina barnvagnar.
 
Annars höll vi oss inne idag. Patric och Brodde låg på soffan och lekte, jag och Leon på golvet och körde med bilar. Leon fick hjälpa mig bryta in en sjal lite mer, så gjorde en hängmatta åt honom.
 
Alltså, Brodde gillar inte mat han inte! Han får rysningar i hela kroppen, grimarserar och spottar ut. Är jag så usel på att laga mat? Nu var det ju visserligen lite gröt med mosad persika, men varken min morotspuré eller potatis och broccolipuré har dugit heller. Nåväl, det är bara att försöka lite då och då.
 
Gjorde något jag inte brukar göra, jag skrev en kommentar på ena lokaltidningens artikel. Tydligen har det gjorts en undersökning om hur duktiga bilister är på att använda blinkers (här ur rondell). Östersund var näst bäst. Det fick mig att tappa hakan. Jag menar, hur bedrövliga är resten av landets bilister i så fall?! Men jag har ett körsätt som skrämmande många gånger räddat oss från en krock som hade berott på att den andra bilisten inte kan trafikreglerna, och det är att jag utgår ifrån att alla i trafiken är idioter som varken kan läsa skyltar eller minns trafikreglerna. Är fan nästan livrädd varje gång jag är ute och kör bil, framför allt när jag har barnen med mig! Hur svårt ska det vara?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0