Tors 23 jul-15

Regnet det öser ner, solen går upp och ner. Jämtländsk sommar!
 
Unge herr minsting fortsatte med sitt nattliga pottbesök följt av en stund vakentid. Men i natt var det bara dryga timmen, så det var ju lindrigt. Vi fick alla "sovmorgon" i alla fall. Leon tassade inte in till oss förrän halv åtta imorse!
 
Som sagt har regnet öst ner. Vi åt lunch och tänkte att idag far vi på Djungelhuset och leker när det var så trist väder. Hämtade upp svärmor, och for bortöver. Det vi kanske inte hade tänkt på var att fler kunde ha haft den tanken. Saaaatan vad bilar det var! Och när vi kom in slog värmevågen och ljudvolymen emot oss med full kraft. Japp, ensamma var vi då rakt inte! Det verkade vara för mycket till och med för Leon. Han kände att han inte kunde göra just nåt, för det var ungar precis överallt. Han gick mest runt med oss och kikade. Hoppade en snabbis i hoppborgen och på studsmattan, men mest gick vi runt och letade efter lekyta. Brodde, han sov i sjalen han. Såg en annan bärande förälder, och en handfull föräldrar som skulle haft sig ett bärdon. Kraften i sjalar är stark, som gjorde att Brodde kunde sova trots typ sjutusen gapande ungar.
 
På väg hem hade vi ett par trötta ungar i bilen. Brodde tupplurade när vi landade hemma. Leon körde på hårt ända tills klockan var efter 21 ikväll. Övertrött deluxe, men han ville inte komma till ro. Han fick bada skumbad, vi tittade på barnprogram, lekte lite lugnt med hans bilar, han och jag låg och pratade om vad vi gjort senaste tiden, pratade lite med momma på Skype. Men till slut, till slut somnade han.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0