Tors 16 jul-15

Två trötta barn sover, två trötta föräldrar på väg i säng. Imorse vaknade jag med tuttar som var på bristningsgränsen, vilken betydde att Brodde sovit hela natten oavbrutet.
 
Det allra första jag brukar göra på morgonen är att likt en zombie vandra till kaffebryggarn och hälla i mig ett par koppar. Men inte idag serrni. Nä, jag studsade upp ur sängen, tog med mig Leon till bilen och så for vi till Ica och hämtade fluffpost! Äntligen hade min Baie Trowen Blue Lagoon kommit. Två veckor har det tagit från allra längst ner i Tyskland intill Schweiziska gränsen och hit till Jämtland. Den tyska poststrejken var skurken i dramat, men nu äntligen är den hemma! Slet upp paketet, sjalade Brodde och sedan började jag hinka morgonkaffe.
 
Hela familjen, svärmor, farbror Micke med flickvän och svärmors kompis for på Jamtli historieland idag. Brodde satt i selen så nöjt, Leon sprang runt överallt. Tacksamt att vara sex stycken vuxna, som kunde hjälpas åt! I selen trivdes minstingen. Han satt och kikade, ammade, sov, och kikade lite till. 3,5 timme gick vi runt, och hela tiden hade jag plutten i selen. Så otroligt skön att bära i, min Pognae! Vi hälsade på i 70-talet, 40-talet, 50-talet, slutet av 1800-talet, gick på muséet, fikade. Patric satte Leon i en karusell trots mina protester. Jag fick kort därefter plocka en gråtande unge ur karusellen när den åkt några varv. Mamman var rätt sur på pappan då vill jag lova.
 
När vi kom hem igen var barnen trötta. Brodde tupplurade, Leon var halvsovande resten av eftermiddagen och kvällen. Äldsta skrutten somnade strax innan 20, och yngsta skrutten höll sig vaken till 21-tiden ungefär. Men nu sover kidsen, och snart även vi vuxna.
 
 
 
Baie Trowen Blue Lagoon, plush weave <3
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0