Tis 14 jul-15

Vad är det med ungarna? Somnar sent, vaknar tidigt. Båda två. Ja ja, det går väl till sig. Men trött blir man!
 
Idag har vi haft sol igen, och enligt ryktena kommer nu några mindre varma dagar följa. Så vi tog vara på den! Tog oss en promenad hela familjen på nästan en timme, svärmor kom på besök, vi gjorde pizza, vi glassade på uteplatsen och Leon fick bada ute. Efter middagen fick han sig även ett skumbad. Patric och Leon drog en storhandling på förmiddagen, jag och Brodde roade oss på golvet i vardagsrummet. Han är lika gymskygg som mig, kravlade från sitt babygym långt ut på golvet.
 
När barnen väl hade somnat ikväll tog jag mig en tur med bilen, stödhandlade lite som glömdes i förmiddags. Det gör så mycket att få den där stunden för sig själv, dryga halvtimmen ensam i bilen och ensam på affärn. Lite tråkigt är det dock, att vara utan ungarna, men det ger ro.
 
Alltså, Baie Slings, vilket underbart företag det är! För det första gör de helt fantastiska sjalar, men sedan har de en helt fantastisk kundservice! De är så måna om sina kunder, de är så genomärliga och trevliga. Jag stod och höll en predikan framför Patric under tiden jag vek ihop alla sjalar som använts idag och talade om för honom med stor inlevelse och lika stora rörelser varför jag älskar Baie. Han satt bara och väntade på att jag skulle vara klar, så vi fick se kvällens film nån gång.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0