Sön 19 jul-15

Röjandet fortsatte idag. Vi har farit runt som virvelvindar här hemma och plockat och städat. Det känns nu skönt att smyga runt här hemma, utan att snubbla på tusen saker!
 
Hela familjen vakna och uppe ur sängarna strax efter halv sju. Vi fick vänta länge på Nyhetsmorgon.
 
Svärmor dök förbi strax innan lunch. Efter maten for vi ut till Rödön och lekte vid vattnet. Leon kastade stenar och pinnar i sjön, Kasper och svägerskans jycke badade som galningar. Brodde satt i sjalen. Leon tänkte inte på att man blir blöt av vatten, och klev ut för att plocka sten. Men inte störde det honom inte! Det han blev arg över var att han inte fick klä av sig och bada. Det var ju inte varmt direkt... Jäklar vad arg han var när vi skulle hem, han skulle ju absolut bada i sjön. Men det gick över när han fick kissa på myrorna i skogen, det talade han stolt om för mig när vi satt oss i bilen.
 
Väl hemma fick Leon bada på uteplatsen istället, som vi hade lovat honom. Badet blev kort, han hällde ut vattnet och sa "Nu har jag badat klart" och gick in. Resten av eftermiddagen pysslade vi på med lite allt möjligt här hemma.
 
Ikvöll har jag strukit och bytt gardiner. Sommargardinerna, bättre sent än aldrig. Hade inte tänkt byta egentligen, men en viss ung herre hade kladdat messmör på gardinerna, så de fick åka i tvättkorgen. Vi fick besök av Janne med sambo och dotter, fikade gofika och surrade. Sedan for Janne och Patric på gymet. Jag tog och klippte Kasper lite grann, och så vaknade Brodde. Gick på pottan, ammade och sjalade, och nu sover han gott igen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0