Fre 10 jul-15

Andra natten i rad med knappt någon sömn alls. Jag är lur på om Brodde är i nån tillväxtfas, för han äter som en häst. Och mellan nattens amningar fick jag ta hand om hunden som spydde. Vettesjutton vad det är med honom, fiser nå fruktansvärt illa gör han också. Och så en tidig morgon på det. Tack och lov för kaffe.
 
Även idag har det regnat på oss. Patric och Leon gick ut med vagnen för Leon ville sova, jag och Brodde for och postade en sjal. Och på eftermiddagen for grabbarna grus till lekparken vid sjön. De "matade hajarna" och arbetade med grävskopan i sandlådan. Här hemma höll jag på i 1,5 timme att försöka få en jättetrött Brodde att somna, men det gick inte. Trots pottan, torr blöja, mat i magen så dög inget. Han kom inte till ro. Bar honom i sjalen, runt runt, och han blev lugn men vägrade somna trots att han var så röd runt ögonen och knappt orkade hålla dem öppna. När grabbarna kom hem tog Patric honom i selen på magen, och där satt han lugnt och tyst men vägrade somna. Det blev en lätt nattning istället med lillhjärtat.
 
Leon däremot var uppe till nästan 21. Det är lite svårt med honom, för ofta behöver han verkligen sova på dagen då han annars får ett hemskt humör. Och har han sovit på dagen blir kvällarna sena. Och det i sig gör ju egentligen inget, vi har inga tidet att passa. Men jag och Patric är trötta, och Leon är lite extra busig då. Fast i och för sig, dagar då han behövt sova men han vägrat så håller han sig vaken länge ändå. Han kan hålla på att somna i sin säng, då slår han upp ögonen och kastar sig ur sängen och börjar leka trots att han är så trött att han vinglar. Ja ja, som sagt är det inte hela världen egentligen. Barnen somnar ju ändå till slut. Och vi har valt att inte göra ett krig av det.
 
Försökte hjälpa en tjej i sjalgruppen att scora en sjal ikväll. Jag var sjukt sugen på den själv, men eftersom jag har ställt in mig på Baies släpp på måndag kväll tänkte jag inte försöka bränna pengarna på den här sjalen. Men det sket sig hur som helst, med att scora alltså. Eller, jag hade sjalen i varukorgen och hade gått igenom alla stegen. Skulle precis trycka på bekräfta order och betala, och då var den borta. Det är lite trist, när sjalen kan hoppa ur korgen om man är för långsam med att betala. Plus att hemsidan kraschade hela tiden då det var otroligt många som försökte få en sjal. Ja ja, det var ju roligt i alla fall att få känna hjärtat bulta och adrenalinet flöda!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0