Lör 14 dec-13

När jag la mig igår hade jag så satans ont i nacken, så var tvungen att vika mig och ta en Ipren för att kunna ligga skönt. Stretar emot tabletter så mycket jag bara kan, läkarna är ju så pigga på att skriva ut tabletter för minsta lilla sak. Jag tänker mer "bit ihop"!
 
Blivit en heldag med min mamma och Kotten. De kom hit när vi åt lunch, sen for vi till sporthallen då Patric hade innebandymatch. Leon kutade runt på plan så fort det var paus, och jagade bollen med sin pyttelilla innebandyklubba. Jösses vad söt han var, och det var jag inte ensam om att tycka. Han hade en väldigt fokuserad publik som såg IBFFs nästa powerforward kuta runt där på planen.
 
Mamma och Kotten skulle egentligen fara hem efter innebandyn, men jag föreslog att de skulle äta middag med oss. Så blev det! Snodde ihop kebab wrap och dansade lite med Leon. Det blev en redigt lördagsparty här strax innan grabbens sovtid.
 
När han somnat passade jag på att fara och hämta en elvisp hos en kompis. Vår gav upp, och jag hade massa grädde och vaniljsås att vispa ikväll! Där vi bor är det backar överallt, och när vägen är täckt av blankis och isen är täckt av ett tjock lager nysnö, ja då är det banne mig inte lätt att köra bil här. Tog sats för att ta mig upp för monsterbacken, men fick stanna för högerregeln, och då tog jag mig inte upp. Kom nästan till toppen, då började bilen slira och det var bara att backa ner och ta en omväg istället...
 
När jag kom hem var det bara att säga hej då till mor och syster, sen satte vi igång och gjorde tårta. Imorrn har vi 1-årskalas här hemma, mäktigt! Bakade två tårtor. En med Dumlefluff i, som toppades med ljusblå grädde och NonStops. Den andra är lite med av en vanilj surprise, hela tårtan vart i stort sett en improvisation då min hjärna kläckte idéer på löpande band precis när jag började med den. Grundtanken var vaniljfyllning och ljusblå grädde samt NonStop över hela den också, men, NonStopen tog slut, och nästan all grädde med. Då tog jag och malde ner lite pepparkakor som jag blandade i vaniljsåsen, sen resten av Dumlefluffen och täckte på kanterna runt om tårtan, toppen fick täckas av ljusblå grädde. På sidorna av tårtan satte jag pepparkakshjärtan runt om. Tårtorna ser inte ut som nåt från ett bageri om man säger så, men det är väl inte så konstigt. Jag bara hoppas de smakar bättre än de ser ut!
 
Dagens ord (angående att göra tårtorna): Tålamodsprövande = Belensam, säkasammt.
 
 
Springer så fort han kan!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0