Tors 15 aug-13

Det har nu gått 8 månader sedan jag hade värkar till förbannelse. Ljuvliga barn! Vi hade en mysmorgon. Sålde ena barnvagnen då vi aldrig använder den, plus att vi behövde peningan. Nu har grabben massor av mat! Man låter nästan som världens fattiglapp, och så illa är det inte, men det har varit lite tufft den här månaden. Men vi klarar oss och Leon går aldrig hungrig eller med smutsig blöja och det är ju huvudsaken!
 
Vi hann städa och diska lite, men mest har vi legat på golvet och lekt. Har haft en väldigt glad och lekfull grabb hemma idag. Balen med dasspapper (som vi inte fått ändan ur vagnen och ställt undan) rev Leon ner och klättrade på den. Upp och ner, ner och upp, och skrattade som en galning. Vi satt sedan på köksgolvet och Kasper kutade emellan oss, och Leon höll på att kikna av skratt. Tänk vad kul man kan ha med lite skitpapper och en sprallig hund!
 
Börjat kika så smått på vinterkläder åt pojken. Patric kom precis hem med en overall. Men nu ska vi skaffa skor, vantar, underställ och lite annat. Ååååh i vinter ska vi leka i snön!
 
Ipren-kuren har gett noll effekt hittills. Haft jävligt ont idag... Ger det några dagar till. Googlat lite, så har en del möjliga diagnoser att presentera för doktorn. Fan, de googlar ju själv mitt framför näsan på en, så...


Kommentarer
Ssk

Har du fått lämna reumatiska prover? Det finns risk att utveckla reumatism efter graviditet. Kan i vissa fall bli bättre när man slutar amma. Du borde kanske få prova kortison och se om det blir bättre... Hoppas du får svar snart!

Svar: De tog nåt blodprov för att se om det var nån pågående inflammation, vilket det inte var. Sen gav den läkarn upp (clown!). Den jag har nu verkar lite bättre. Jag ger mig inte förrän de kan säga vad som är fel!
Veronica

2013-08-16 @ 22:12:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0