Tis 13 aug-13

Kotten kom hit imorse, hon ville vara hos oss idag. Hon lekte med en glad Leon som älskade att hans moster var här, och självklart gullade hon med nya katten. Bennett verkar blitt lite mer bekväm. Han är oerhört gosjuk! Till och med Kasper vågar sig närmare honom, de sov tätt intill på soffkanten.
 
När Leon fått sin frukost ringde sjukgymnasten. Jag hade fått en läkartid idag. Hade tid 10.40. Klockan halv tolv kom en sköterska och sa att läkarn blitt försenad. No shit, tänkte jag. 11.50 fick jag komma in, och nu är jag sjukskriven. Ja, nu börjar väl en cirkus med undersökningar och läkare hit och dit. Bara bita ihop, så jag kan få bli fullt fungerande igen!
 
Hade gudfar Janne på besök på kvällskvisten, annars har vi väl inte gjort så mycket. Mest bara glidit igenom dagen. Grabben sover och gubben gymar. Känns som jag skriver det varje kväll. Självklart har jag i sällskap med djuren sett lite serier. Mina fingrar är stela och gör inte alls som jag vill, får skriva om nästan varje ord. Så då sätter jag punkt.
 
 
Mr Bennett.
 


Kommentarer
Anonym

Fin kisse, snällt av er att ta hand om den. Mr Bennett kommer att få det bra hos er.

Svar: Jag hoppas det! Vi är oroliga nu, då han inte varit hemma sen lunchtid då han gick ut med vår andra katt. Men har ställt ut en bur jag bäddat i och en matskål, så kommer han tillbaka behöver han inte vara hungrig eller frysa. Det är lite klurigt att ta hand om katter som bott ute utan ett hem så pass länge.
Veronica

2013-08-13 @ 22:13:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0