Sön 4 aug-13

Senaste nätterna har varit slitsamma. När Leon vaknar för nattvällingen, ja då vägrar han somna om. Brukar ta 1,5 timme minst innan han slocknar nu för tiden. Och sen upp 8. Ja, dryga sex timmar per natt är väl ok, men mycket vill ha mer. Nån timme till, eller åtminstone att han somnar om lättare så man slipper vara uppe i varv. Han vägrade även ta flaskan, men var hungrig, så fick kliva upp och göra gröt. Vad gör man liksom?
 
Jag och Leon väckte Kotten som sov så sött på soffan. Efter frukost och lite lek for vi och hämtade upp Bobby, sen drog vi en lunch på Tages. En snabbtur på stan, där vi träffade en från föräldragruppen och hennes dotter, och Patric köpte ett par tröjor han aldrig skulle köpa förr men jag har övertalat honom om att han är gryyyyymt snygg i sådana tröjor så nu köpte han dem självmant.
 
Min pappa kom och hämtade Kotten på eftermiddagen då hon skulle på fotbollsträning. For och köpte blöjor. Sen small det till. Min kropp. Fyyyyy faaaaan! Smärtan gjorde mig illamående. Tog smärtstillande och la mig på soffan. Två timmar senare hade jag precis lika ont. Kunde lika gärna varit sockerpiller jag tog... Patric och Leon fick roa sig på egen hand, mamma behövde vila.
 
När grabben somnat och jag fick göra min middag kändes det som att mina underarmar och händer höll på att brista. Kändes så satans svullet, och mina vener och ådror stod ut som såna där trädrötter man alltid snubblar på när man går på stigar i skogen. Mina fingrar kunde jag knappt röra. Patric fick fota hur det såg ut så jag kan visa när ja ska till doktorn. Om de inte tar mig på allvar den här gången kommer jag gå i taket. Det är drygt två veckor kvar av Patrics ledighet, sen blir jag själv på dagarna igen. Hur ska jag kunna ta hand om mitt barn när min kropp är ett jävla fuskbygge och inget funkar som det ska?!
 
 
Ser nyttigt och normalt ut? Njaaaaeeeee...
 Skogshuggarn deluxe, typ.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0