Sön 18 aug-13

Vaknade på helt rätt sida imorse, jag kände mig mer vaken och alert på nå vis. Ställde mig och kokade egen havregrynsgröt åt Leon och toppade den med ekologisk hemmagjord fruktpuré som "sylt". Han åt som en häst, ungen! Man är ju för bekväm egentligen, och det har jag dåligt samvete över. Fick en liten mammaboost efter frukosten, ska försöka hålla det här uppe!
 
For och köpte mig ett par jeans, så äntligen har jag ett par som faktiskt passar ordentligt! Mmmm kommer fan bo i de här jeansen, banne mig. Kommer nog inom kort bli ett fint runt märke på vänsterfickan...
 
Vi hälsade på hos min farmor idag. Hon var lite hängig när jag ringde na, men sken upp som en sol när vi dök upp hela familjen. Underbara farmor, helt enormt vad mycket hon betytt för mig under mitt liv.
 
Städat lite (helt sjukt vad dammigt det blir fort med djur hemma...), sålt undan lite saker som bara tog plats, lekt i massor (mammaboosten höll i sig hela dagen igenom!), bytte ut vardagsrumsgardinerna och haft en mysig kväll med min käre sambo. Det har varit en bra dag, en härlig dag (värken är inte med i ekvationen för den kan dra åt helvete och lämna mig ifred).


Kommentarer
Anonym

Har Mr Bennett kommit tillbaka ?

Svar: Näe :( Tyckte jag såg honom genom köksfönstret, så jag flög i tofflorna och sprang ut. Kutade runt runt i området, men såg ingen katt. Finns ju fler svarta katter här omkring, men hoppet lever!
Veronica

2013-08-19 @ 21:36:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0