Ons 7 aug-13

Köket var ett kaos imorse och under förmiddagen. Vi fick ett ryck och gjorde barnmat. Har 12 burkar i frysen nu med vanlig mat och olika sorters fruktpuréer. Fan det är ju dyrt att köpa burkmat, och ungen äter som en häst! Då lagar mamma och pappa mat! Slut på latheten och bekvämligheten nu, vill inte gråta blod varje gång vi köper mat åt lillgrabben.
 
Var till doktorn igen, med magen denna gång. Fick samma svar som av alla andra; "Det ser normalt ut, vi hittar inget fel." Alltid lika härligt...
 
Plockade upp Karro på väg hem från sjukhuset. Hon åkte tillbaka söderut nu ikväll, och ville hinna umgås lite mer med oss. Goa Karro! Kom hem igen, på heltid!
 
Fick äntligen en ny TV-bänk. Innan hade vi en svart och högglansig. Det optimala när man har djur och barn... Handavtryck från Leon samt dreggelspår, tassavtryck från Pysen, hår från både hund och katt. Ja, möbeln var pyntad kan man säga... Men nu står det en lite högre bänk i ekfanér under TVn. Perfekt! Då slipper jag få ångest över allt damm som samlas, och som inte gjorde sig bra på den svarta och glansiga ytan. Ägnade en bra stund åt att organisera kablarna bakom. Jag tål verkligen inte "ormbon". Det ser förjävligt ut, det är brandfarligt och dammråttorna älskar att gotta sig där. Nu är allt prydligt ihoptejpat i fina ringar. Ingen lös kabel på golvet. Snyggt och prydligt, ordning och reda, säkert. Må nästan skriva in det i mitt CV, "Är oerhört organiserad, se bifogad bild på hur det ser ut bakom vår TV-möbel."
 
Gubben är på bio och grabben sover. Jag får sudda varannat ord och skriva om, då mina fingrar inte alls är med på noterna och det blir stavfel hela jävla tiden. TENS-apparaten har hjälpt nada hittills...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0