Ons 21 aug-13

Ännu en morgon då jag inte pallade kliva upp på grund av värken, utan slumrade några timmar extra för att slippa känna...

När Leon ätit lunch och sovit en stund for vi till Djungelhuset för en träff med andra föräldrar och barn. Hoppborg, rutschkana, hinderbana. För oss vuxna alltså, kidsen lekte så nöjt med några leksaker vi hade med oss.

Hälsade på farmor efteråt, fick jordgubbar med grädde. Farmors syster med man kom också, så vi hann träffa dem en stund innan vi var tvungna att fara hemöver.

Har massor av idéer i huvudet gällande barnmöbler och barnrum. Önskar bara att jag hade obegränsat med tid, utrymme och pengar. Men har lyckats komma på sjukt bra budgetlösningar! Så då återstår bara tid och utrymme... Senaste projektet är en Hokus Pokus-stol som ska få sig ett rejält lyft!

Ägnat kvällen åt affärer. Ska byta soffa, äntligen! Kommer även bli fri en del andra grejer. Mer utrymme, mer pengar. Ljuvligt.

Ska krypa ner bredvid Leon nu, så Patric får roa sig med sitt WoW ostört. Är ju rätt astrist att titta på, även när jag inte sitter och direkt tittar...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0