Mån 26 aug-13

Började dagen med att få samtal från hälsocentralen. 11.20 skulle jag infinna mig för en läkartid. Är nu sjukskriven ytterligare två veckor med en burk annan sorts tabletter jag ska prova...
 
Svärmor kom förbi och hjälpte oss få ihop det praktiska under dagen, då jag bara var hem och vände eftersom jag skulle bli stucken hos sjukgymnasten igen och Patric hade lite att göra. Vad skulle vi göra utan henne?
 
Idag skulle vi hämta hem nya soffgruppen. Skulle hyra ett släp, så passade på att göra en "annons" om att under eftermiddagen fanns det möjlighet att få körhjälp inom staden. Fick hjälpa en att köra en säng, och enligt henne var annonsen som en skänk från ovan. Hennes stora bekymmer hade löst sig tack vare oss. Karmapoäng! Patric for iväg och hämtade soffan och fåtöljen, jag passade på att rengöra golvet i det tillfälligt tomma vardagsrummet ordentligt! Leon och Kasper lekte tillsammans, Leon tjöt av skratt när hunden försiktigt tog sin lekknut ur Leons hand och smög iväg. Leon var inte långsam att krypa efter och ta den igen. Så höll de på, smågrabbarna mina.
 
Nu känns vårt vardagsrum oerhört vuxet. Borta är den enorma lökiga ungdomssoffan (320 bred, 230 lång divan) och här står nu en 3-sitssoffa och en fåtölj (på möbeltassar!). En lampa står invid fåtöljen, som har blivit min virkfåtölj. Mina blommor i fönstren är lite omorganiserade och ramar in kanonfint. På gungstolens rygg hänger en vit fårfäll. Jag trivs!
 
Patrics halsduk blev klar för nån timme sen. Nu tar han inte av sig den. Det ska man väl se som nåt positivt?
 
Snorjärsen Leon sover för natten. Köpte nässpray åt honom för att underlätta andningen. Han sover lugnare än igår, och det känns ju skönt! Inte lika varm heller som igår kväll, så det går åt rätt håll.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0