Mån 12 aug-13

Kan skriva ännu en lugn natt till historien. Bäddsoffan funkar ju kanon! Höll på att försova oss, skulle ju till sjukgymnasten idag. Det går framåt där, men hon verkar lite slö i tanken, sjukgymnasten. Hjälpte na på traven, så inom ett par dagar får vi besked om vad som kommer hända framöver.
 
Regnet öste ner, så vi tog oss en tur på stan. Sen hem och pysslade i köket. Försökt göra fruktpuré åt Leon. Av hans grimarser att döma är min fruktmatlagning tveksam, men det är väl bara en vanesak.
 
Blödig som jag är har vi utökat familjen. Om det är permanent återstår att se. Vi tog in en katt utan hem. Fick kontakt med en kvinna som hade katten hemma hos sig, och hon hade sökt efter ägarna på alla sätt och vis men utan framgång. Kasper ligger slickad i ett hörn och är sjukt rädd. Pysen är ute. Men inga slagsmål. Nya kissen må få vänja sig lite i lugn och ro. Får se hur det funkar här hemma, men tanken är ju att han ska stanna. Vi har i alla fall döpt honom, han heter Bennett, och är svart som natten. Hade inte hjärta att låta honom springa ensam ute utan nåt hem, och att döda honom är inget alternativ eftersom det inte är nåt fel på honom. Det är människorna det är fel på. Blir så arg på ansvarslösa människor som skaffar djur och sen slänger ut dem som sopor. Huvva.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0