Fre 9 aug-13

Väcktes av en telefonförsäljare. Hann lyfta luren men inte ens säga "hallå" innan han började babbla. Så fort jag hörde att han pratade om nåt elavtal slängde jag på luren i örat på honom och somnade om. Kort efter väcktes jag av att farmor ringde, och då kunde jag svara och kliva upp. Det är skillnad på folk och folk!
 
När Leon fått i sig lite lunch for han och jag till farmor, och moster Kotten var där också. Fick lunch, Leon fick leka och bli gullad med. Men efter drygt 1,5 timme for vi hem för grabben behövde sova. Natten var riktigt tung vill jag lova. Patric har googlat lite, och det verkar som Leon är i "separationsfasen". Nu har vi suttit och diskuterat hur vi ska tackla den här fasen och hur vi ska lösa sovarrangemanget så vi får så lugna nätter som möjligt. Blir nog till att möblera om lite imorrn. Jag vägrar följa såna där metoder, för jag tror att varje förälder har det där inbyggt i sig. Ingen metod från nån besserwisser som tror han/hon(/hen) känner alla barn. Visserligen finns det ju hur många metoder som helst som man kan prova, men den enda vi tänker köra är magkänslemetoden. Är trött på alla runt om som säger åt oss hur vi ska natta och sköta vår unge. Vi gör på vårt sätt, och Leon växer och utvecklas hur bra som helst! Fan, folk har ju skött barn i alla tider utan en massa sömnmetoder och sånt, och det har ju gått hur bra som helst!
 
Vårt hem ser väldigt bra ut nu. Både igår och idag har vi verkligen röjt upp, och nu vill vi ha besök. Passa på medans det är grett här hemma!
 
Imorrn blir det innebandy i Brunflo. Hoppas (men tvivlar) på att denna natt blir bättre. Hoppet är det sista som lämnar människan! Vi biter ihop. Allt för vår son! Jag vänder mig ut och in om det krävs.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0