Tis 31 jan-12

Måndagen på jobbet var kall, som de senaste veckorna. Ingen tropisk värme i tegelbyggnaden inte. Men, letade fram en kamin med fuskeld som jag ställde vid mitt skrivbord. Mysfaktorn är hög vill jag lova.

Träning med kidsen på kvällen. Många var det, och en ny. De tyckte träningen var skitkul. Varje övning jag förklarade ropade de "JAAAAA!". Så jävla kul med ungarna! Mina guldklimpar.

Möte med ungdomsledarna sen, nu är det på gång att styras upp det här. Skönt!

Idag då, ja det har varit en bra dag kan man lugnt säga. Surrade med chefen på telefon, och från och med imorrn är jag anställd direkt av Elektroskandia. Inga mer bemanningsföretag, och det är så satans skönt!

Kom nyss från match, som inte gick som planerat. Kunde inte gjort nåt annorlunda (förutom att sätta de tre bollar jag hade decimetern utanför högerkrysset). Med en hårt tejpat fot och en jävla förkylning i kroppen spelade jag efter min bästa förmåga, men det höll inte för oss idag. Kul var det hur som helst. Fick in en tackling. Regelrätt trodde jag, tills jag efteråt upptäckte att det var en avvaktande utvisning på mig. Men de gjorde mål innan jag hann åka ut, så skit samma. Skönt att få tacklas ordentligt hur som helst!

Patric min käre Patric är på träning, och jag ska väl snart störta i säng. Börjar halvtid imorrn. Skönt på ett vis att få mer tid över hemmavid, men första dagarna känns dumma då gubben jobbar dumt. Drar till Sundsvall imorrn eftermiddag på jobbmöte, så blir sen hem. Typiskt, då det är enda fria kvällen vi har tillsammans innan fredag.

Sön 29 jan-12

Fredagen bjöd på et trevlig överraskning på jobbet. Tres kom förbi! Åh vad glad jag blev! Mötte upp henne på stan sen och lyckades släpa med mig Patric och Dennis också. Kvällen spenderades i soffan med min käre sambo med gomat (blodpudding, mums!) och äppelpaj framför Narnia 2.

Igår for vi till Fränsta. Jag var inte helt 100% på morgonen, men tog mig iväg. Äntligen fick våra herrar vinna! Skönt att fara hem med tre pinnar i bagaget. Gubben for iväg och jobbade natt sen. Somnade tidigt som fan jag, ett par timmar innan han ens skulle dra på jobbet.

Vaknade ensam idag, förutom Pysen som jävlades med mig. När som helst kliver min älskade in genom dörren. Får se vad som ska göras idag. Misstänker gym, osugen såklart.

Tors 26 jan-12

Äntligen en dag på jobbet denna vecka som inte kändes som en evighet!

Var dock grinig när jag kom hem, för en petitess. Mjuknade rätt fort ändå. Myst ramför tvn med min sjukling här hemma medans det är kallt och blåsigt ute. Noterat konstigheter... Nåväl. Fredag imorrn, och sen jävlar äre helg igen. Innebandy, så klart.

50,4 nu på kvällen, yes!

Ons 25 jan-12

Då det var lika lugnt som vanligt på jobbet ordnade jag så jag fick sluta vid lunch. Hann köpa och montera in en kupévärmare i bilen först. Massor som behövdes göras hemma, och nu är det gjort. Känslan efteråt är grymt skön. Vi har tvättat sex maskiner och städat lägenheten.

Klippte Patric också. Klippningen började med ett "Oj...!", och det bådade väl inte så gott? Ja, det vart ju inte asfult i alla fall...

Drog iväg på innebandy nu på kvällskvisten. Korpen. Fick hänga, och vi vann. Grett det.

Tis 24 jan-12

Hade dödstrist på jobbet, fick nåt ryck och storröjde. Nu är jag nöjd.

Patric och jag följer en ny serie, "Once up on a time". Den handlar om sagofigurer kort och gott. Jag som är så lättpåverkad har fastnat rejält. Tankarna svävar iväg rätt bra. Allt från hur jag skulle vilja inreda till hur jag vill leva. Har alltid gillat det magiska i sagor, det klassiska med prinsen, den blivande prinsessan och den elaka häxan. Slotten, vagnarna, hästarna, svärden, skogarna, rummen, stugorna. Ja det är då inte svårt att drömma sig bort. Hoppas på drömmar om sagor framöver istället för mina mardrömmar. Ja, såklart de bra delarna av sagorna. I och för sig segrar alltid det goda. Minns när vi var små och mamma berättade sagor för oss. Hos var väldigt duktig med orden och målade upp majestätiska landskap och gnistrande karaktärer. De finns fortfarande i mitt huvud. Hoppas att jag den sagen jag har barn kan berätta sagor för dem, och lämna dem med samma magiska intryck som min mamma gjort med mig.

Mån 23 jan-12

4.46 klev jag upp ur sängen. Vidriga mardrömmar plågade mig, så vågade inte somna om. En fängelsevakt/torterare/kannibal förstörde min nattsömn. Han tvingade mig att krypa igenom en gång som vart smalare och smalare tills man kilades fast, sen hängde han mig i taket med en kedja kring foten. Där skulle jag få hänga tills jag ville dö. Han försökte sen börja äta på min mage, men efter överklagande från min sida tänkte han hugga in på mitt smalben. Då slog jag upp de blå och klev upp. Vägrade somna om.

Trött och jävlig på jobbet, en dusch av näsblod muntrade inte direkt upp. Gått rätt smärtfritt ändå då jag mest varit ute och flängt och spenderat lite tid i garaget. Mamma kom förbi en sväng på eftermiddagen, så surrade med henne ett tag. Sjukt lugnt på jobbet, så skönt att ha nåt att göra.

Kom hem till en sambo som återuppstått från de döda. Han låg på dödsbädden när jag for, men när jag kom hem hade han tagit sig till soffan! Det går åt rätt håll för min älskade. Orolig dock att jag ska bli likadan, då jag har immunförsvar som är noll.

Träning med kidsen som varje måndag, lika roligt också. Goungarna mina! Eller, ja, inte mina, men ändå på nåt vis.

Mula lite gotta innan det återigen är dags för sängen och en förhoppningsvis stilla natt på drömfronten.

Sön 22 jan-12

Fredagen var fin den. Gymet först där jag lekte med vuxenvikterna. Stolt sambo jag hade då! Snabbdusch och sen in på Eastern Palace för middag, vidare till Hemmakväll och sen var det soffmys som gällde. Underbart!

Igår for vi till Sundsvall för innebandy. Torsk tyvärr. Gubben fyllde 29 år också, så skulle försöka hitta på nåt mys. Den obligatoriska buffén på Kermit vart det på kvällen, sen bio. Sherlock Holmes. Rätt mysig kväll. "Sjöng" för honom innan vi somnade. Patric har blitt sjuk, så att somna var inte så lätt då han snarkar när han är sjuk.

Så idag var jag trött, men klev upp i tid ändå. Match nummer två gick inte så bra den heller. 0 poäng fick de med sig hem. Hockey nu, och mys med katten som jag har saknat. Börjar bli dålig jag med. Att man ska envisas att kyssas med en bacillbärare!

Tors 19 jan-12

Lagt ut krokar om extrajobb och ordnat det praktiska runt om. Får se om det blir några extratimmar när jag går ner på halvtid.

Gymet i vanlig ordning. Opepp i vanlig ordning. Körde ändå i vanlig ordning.

Ägnar min kväll åt att styra upp lite innebandygrejer. Möte som ska planeras, kontaktuppgifter som ska uppdateras, närvarokort som ska skickas, pengar som ska in. Patric drog på innebandyträning, och det passar rätt bra då jag just nu behöver full fokus utan att jag dras till honom istället.

Ons 18 jan-12

Men vad långsamt den här veckan gick då! Har i alla fall besökt P03s tränare och surrat med dem. Ska bara styra ihop ett möte nu så är det fullgrett. Middag på Tages med min käre sambo som nyss stack iväg på träningsmatch. Hemma sitter jag med en trött katt. Blir väl sängen för oss båda snart. Känner mig urgammal, men jag behöver mina timmars sömn. Eller kanske jag är mer ett barn då? Barn behöver sova mer än vuxna...

Tis 17 jan-12

En sån där långsam dag på jobbet. Fick i alla fall veta lite mer om min framtid. Kommer gå på 50% från februari och ett par månader, sen 100 igen, sen 50 och sen tillbaks till 100%. Ska lösa nåt extraknäck för de månaderna med få jobbtimmar.

Gymade med Patric. Vi plågade våra biceps. Han i alla fall, jag lät mina få en hint om att de fanns där. Osugen egentligen, men han jobbar ju natt, så må ju passa på att träffa honom lite grann.

For hem och lekte husfru. Gjorde eget pärstamp, och det gjorde jag fan bra. Lyxmiddag enligt mig. Pysen går mig på nerverna, och jag ska snart sova.

Mån 16 jan-12

Röjde efter lördagens festligheter idag. Satte även tillbaka en spotlight ena kollegan slet loss under lördagens dimma då han tyckte den sög.

Patric tyckte jag hade en B arbetsplats som inte hade morgontidningen. Jag tycker den minst är B+ då vi fick en varsin kasse sprit idag, vi fick oxfilé till lunch, och gofikat på eftermiddagen var tårta och kladdkaka. Kan ju inte vara så mycket bättre!

Träning med kidsen. Kul som jag säger varje vecka att man ser hur mycket bättre de blir.

Sön 15 jan-12

Fredagen på jobbet var lugn. Förberedde för lördagkvällen då vi skulle äta på firman efter revyn. Vi hade gofika och kollade skidskytte. Patric jobbade sent, så jag och Pysen hade fredagsmys för oss själva.

Gårdagen då, ja då hade vi kul! Mötte upp mina kollegor och deras respektive på Storsjöteatern och satte och för att kika på revyn. For upp på Elektroskandia efter och tog en drink, käkade oxfilé, kladdkaka och tårta. Vidare till baren vi har på jobbet, och där trappades det upp. Biljard spelade vi, och jag gav mig inte förrän jag vann. Dart kastades, whisky dracks, så även öl, cider, konjak, likör, jäger och grogg. Sjukt trevligt! Vart rätt sent ändå, vi drog oss inte hemåt förrän 1-tiden. Idag är jag lite seg, trots att jag drack med måtta. Blir väl så när man är ovan. Har i och för sig mått lite halvklent de senaste dagarna ändå. Fruktsnavärt bra kväll, jag har ju underbart härliga kollegor!

For med gubben på Tages idag för en lunch. Jag tänker inte så långt ibland, och la av en redig rap. Kom sedan på att det satt ju annat folk i närheten. "Det tänkte jag inte på" sa jag. "Nä, för du är ett äckel" sa min käre sambo. Tack för den! For och hälsade på farmor en sväng innan storhandling på Willys. Nu har mannen i mitt liv dragit på gymet. Jag är i allt för dålig form för att träna idag. Ska ligga på soffan och skaka lite. Försöka bli som folk innan jobbet imorrn.

Tors 12 jan-12

Patric och resten av herrlaget är i Hammerdal för att spela match. Jag sitter hemma, somliga måste sova tidigt... Var iväg på Östbergsskolan nu ikväll och pratade med en ungdomsledare i innebandyn. Tur var ju det, för de hade funderat på att byta förening. De hade inte sett eller hört av styrelsen eller ungdomssidan alls. Det blir det ändring på nu, sa jag! Ska göra allt jag kan för att styra upp för ungarnas och ledarnas skull. Ett lag kvar att prata med, jagar kontaktuppgifter som en dåre. Nu ska det bli ordning på torpet.

Ons 11 jan-12

Ja, den här dagen var ju sådär. Efter en knapp timmes jobb fick jag svimningskänslor och var tvungen att lägga mig. När det efter två timmar inte gått över vart jag hemskjutsad. Ryggläge hela dagen, och sen eftermiddag började det bli bättre. Myst med Patric, och varit på Korpen. Det sista kände jag kanske var ett litet misstag, då jag inte alls mådde bra under eller nu efter. Ska ändå jobba imorrn, får hålla tummarna för att det går vägen.

Tis 10 jan-12

Helt jävla färdig i skallen och kroppen. Konstant dödstrött och seg. Likförbannat var jag på gymet, och nu är jag ännu tröttare. Kanske jag får somna tidigt nu när Patric drog på träning. Lika bra, jag är inte rolig när jag är trött, förutom när jag är övertrött och hysteriskt rolig.

Mån 9 jan-12

Lökveckorna är över, tillbaka till den grå 5-dagarsvardagen.

Innebandyn för tjejerna drog igång idag, sjukt kul tyckte både jag och de. Kul att se hur fort de utvecklas!

Drog på Korpen efteråt, fick lira. Hårt men kul. Fick både assa och hänga, och att få spela tillsammans med min gudomliga sambo var pricken över i:et.

Finmys när vi kom hem. Alltid trevligt! Slukade en tacos till kvällsfika. Helt sinnes vilken aptit jag haft idag. Gillar't!

Sön 8 jan-12

Sovit bort halva helgen känns det som. Verkar som jag behövde det. Dumpade gubben på jobbet hans, och for upp på Lillänge. Skämde bort Pysen lite med lyxkattsand och nya leksaker. Ena leksaken var väldigt populär. Hänger den i en dörrpost, så är det en boll med fjädrar och en pingla. Jävlar vad han kastat sig efter den där idag. Värsta ninjan. Sen låg han och flämtade helt utslagen på golvet. Men nu är han igång med den igen! Tänkte tömma honom på energi innan vi ska sova.

Match har jag spelat också. Gick väl inte som planerat. 2-4. Är min största kritiker, och var inte alls nöjd med min insats. Straffade mig med ett kvällspass på gymet. Var väl inte bara straff i och för sig, fick ju träna med Patric som jobbar natt. Suger i mig Gainern nu innan den stora tomma och kalla sängen väntar. Åh faan vad jag hatar hans jobbnätter!

Fick ersättningschoklad för nån dag sen förresten. Patric åt ju upp mina askar jag fick i juklapp. Nu har han även smällt i sig ersättningen. Hyffsat onöjd tant han har hemma nu...

Lör 7 jan-12

Tidig kväll för paret Sandin/Englund. Nu sitter vi hemma och ska kolla Sons of Anarchy och sen hockey. Var trevligt på julfesten, men när man själv är nykter har man inte lika hög tolerans som när man är packad. Hög ljudnivå, men annars trevligt med bastu, pizza, musik och härliga människor. Årets nakenchock stod Spetan för.

Glad katt när vi kom hem, och skönt att slippa må pyton imorrn. Match 15.30, taggad!

Fre 6 jan-12

Vad har jag hunnit med i veckan? Innebandyträning, gym, jobb och mys. Har även varit arg, riktigt jävla förbannad, men allt ska ordna sig nu är det sagt. Hoppas på det!

Var nyss på Patrics jobb med lite mat från McDonalds. Mår lite illa efter det med tanke på att det är min första mat för dagen. Man kommer ju som ur rutinerna lite när man gör som jag idag, och sov till 12.30.

Imorrn är det julfest med IBFF. Lär bli grymt. Ska minnas det här året, så kör nyktert. Match på söndag för mig ändå så. DM mot Krokom.

Nä blir väl bingen snart, trots att jag inte ens varit vaken tolv timmar än. Men sambon jobbar i natt, så roligaste jag kan komma på är att lägga mig...

Mån 2 jan-12

Årets första arbetsdag gick fort. Höll mig sysselsatt mest hela tiden. Saknade min underbara man hemmavid, så gissa hur lycklig jag var när klockan slog 15!

Hem och tog en kaffe framför Sons of Anarchy innan det obligatoriska gympasset. Willys efter det, och hemöver. Svårt att fatta hur bra jag har det. Livet leker deluxe! Oerhört mysig kväll, kommer bli sjukt bortskämd!

Dock lite onöjd när jag märkte att en av mina chokladaskar jag fick i julklapp i stort sett var slut. Paaaatriiiic! Han som konsumerade större delen av den andra asken också. Tack för mina 4-5 bitar, tack älskling.

Sön 1 jan-12

Årets första. Kattens kulor är borta, och han är tatuerad i årat. Bara Patric i familjen nu utan bläck på kroppen.

Fredagsmorgonen började med mys i soffan med gubbe och katt framför hockey innan jag for på jobbet, och där var det tamigfaan dött hela jävla dagen i stort sett. Släppte av Pysen hos veterinärn på morgonen, och plockade upp han frampå eftermiddagen. Han fick sova ruset av sig klart på mitt jobb. Bara han och jag i byggnaden sista timmen.
Gymet sedan, följt av soffmys med sambon och katten framför Sons of Anarchy. Det var en underbar fredagkväll!

Gårdagen då, ja den var trevlig den. Först gymet såklart, sen for vi hem och förberedde för kvällen. Dennis, Camilla och Bobby kom hit på kvällen. Gomat, dans, småprat och dricka. Vid 1-snåret begav de sig hem, och jag fick krypa i säng med min karl.

Årets första dag började med en rejäl sovmorgon för min del. Inte för Patric inte, nä nä. Han ska upp i ottan oavsett. SOA även idag, marathonliknande. Mys i massor. I vilken omfattning får ni fan lista ut själva...
Under filten i soffan med en sovande varm katt och en underbar sambo, ja det var en riktigt fin kväll den första dagen på året!

Måndagen nalkas, och ännu en jobbvecka. Men lökvecka den här också, bara fyra dagar. Sweet!
RSS 2.0