Mån 31 okt-11

Myror i brallan som alltid på jobbet. Produktiv blir jag ju då!

Kom på igår kväll att jag glömt mobilladdarn i Sundsvall. Vilken tuuuur att jag känner en som for dit idag, så han ska ta med den hem.

Gubben överraskade mig med att he på filmen RIO när jag kom hem, och maten var på gång. Har jag det inte bra så säg!

Fyra tappra tjejer kom på träningen idag. Sportlov eller novemberlov eller vad tusan de har nu. De fick springa mycket i alla fall!

Sön 30 okt-11

En helg i Sundsvall är över. I går vann herrarna, och idag åkte de på däng. Mysigt att bo på hotell med gubben min! I går kväll gick vi ut ett stort gäng och käkade taco/kebab/pizza-buffé och tog ett glas på Bishops efteråt. Jävla härligt stämning den här helgen! Skönt att komma hem till Frösön och Pysen.

Skallebanken deluxe även. Fy fan, slutet är nära.

Fre 28 okt-11

Tog en lugn dag på jobbet. Var jag värd efter senaste tidens konstanta slit. Rätt mysig dag ändå.

Fick besök av mamma och Kotten på eftermiddagen. Kattmys såklart. Inflyttningspresent i efterskott fick vi också, tack för det! Även planerat en framtida eldragning för diskmaskinen, som jag hoppas äga inom en snar framtid.......

Jaha, så vart jag medlurad på basket. Det är ju ca 2 timmar av mitt liv jag aldrig får tillbaka. Fick ju äta Big Mac innan, det var ju bra det i alla fall.

Sundsvall i helgen. Övernattar. Trist att lämna Pysen, men Patric ordnar så han är i goda händer.

Tors 27 okt-11

6.10 igår pussade jag sambon hejdå innan jag for på jobbet. I dag vid 8.30 var han in på mitt jobb för att ge mig en puss, men då satt jag i möte. Vid halv fyra idag plockade jag upp honom på hans jobb, då fick jag äntligen min puss! Huvva, vad det suger att vara ifrån Patric så här. Men, blir så med våra jobbtider... Jag är ju aldrig ensam nu för tiden. Pysen var vid min sida mest hela tiden. Fullföljde sina plikter och låg i mitt knä under Bonde söker fru. Somnade bredvid min kudde när jag la mig. Han är go den där katten!

Agerat taxi idag med sambon, åt hans syster och hennes sambo. Stora turnén med massa handling. När vi äntligen landade hemma efter middag på McDonalds fick jag rå om gubben. Min älskade karl, Men, nu stack han på innebandy, lämnade mig och Pysen ensamma hemma. Nåväl, vi har ju helgen på oss. Fast då är det innebandy, och jag ska på utbildning... Nästa vecka kanske?

Grymt hektisk dag på jobbet. Att bygga om hyllor har blivit lite av ett beroende för mig, men jag jobbar i ett högt tempo och är perfektionist, så det blir bara av farten att jag fortsätter. Och visst fan blir det bra! Fick en blomma på jobbet igår. Jag är uppskattad tydligen. Några veckor sen fick jag ju kokosbollar. Betyder nog att jag gör ett bra jobb, och går hem hos kunderna! Kokosbollarna gick åt fort, och nu har jag en orkidé på mitt skrivbord.

Tis 25 okt-11

25e, lönen in på kontot, vidare in på andras konton. Räkningar... Men, det är undangjort. Levlade upp på husfruskalan, tog rätt på tvätt. Sex fulla maskiner, check! Nu får Patric bära in tvätt från två fulla torkrum samt två torktumlare. Kunde bre ut mig, då ingen annan verkade vara så smart att tvätta en tisdagseftermiddag/kväll.

Katten har damp, sen är han jävligt gosjuk också.

Mån 24 okt-11

Började dagen med en rejäl försovning. Kliver normalt upp 5.30, nu ringde kollegan 7.48. Lejsamt. Drog alla svordomar jag kunde och for iväg. Produktiv ändå idag, så har inte asdåligt samvete.

Grett att komma hem till en gosjuk katt nuförtiden istället för en tom lägenhet när Patric jobbar.Lagade älgstek, ritade ihop en träning åt kidsen, genomförde träningen och for sen på sjukhuset där min käre sambo satt. Han var bekymrad över sin axel. Efter lite över 2 timmar var vi klar. Inga problem, nån inflammation typ. Han kan träna, såg lyckan i hans ögon.

Sön 23 okt-11

Så var den helgen förbi. Tog mig ut på lokal igår, dock bara en timme för sen ringde Patric och ville hem. Men en timme räckte. Fick träffa lite folk, och vart påmind om hur trist det är att gå ut.

Vaknade imorse av solen som sken genom fönstret. Klev upp och såg hockey med gubben, sen vart det en sväng på stan för oss. Lunch och liiiiite shopping. Köpte mig ett par sockar, myssockar deluxe. Med sånt där pälsaktigt tyg i. Patric vill ha likadana.

Nästan 2 kg godis for vi och köpte, sen glodde vi film. Tog mig igenom en hel även denna gång. "Falling down", helt ok. Kanske ingen 5/5-film, men den gick att se. Flinade väl till nån gång.

Familjen Sandin-Englund har haft en mysig dag helt enkelt. Pysen har ju såklart varit med och myst i soffan. Om ungefär 2-3 månader ska vi deformera honom lite, kulorna ska bort!

Lör 22 okt-11

Dåligt humör och lite tid senaste dagarna. Nåväl.

For till vischan igår med IBFFs herrar. Derby mot Hammerdal. Såg ut att bli storspö, men Frösön hämtade igen, dock räckte det inte ända fram. Fick i alla fall spendera en kväll i Hammerdal, det är ju värt det bara det.......

Sambon är i Ås, 50-årskalas. Jag kan inte sitta hemma i soffan med katten i knät och uggla. Faan heller, trots att det är mysigt. Piffat till mig, och ska väl ut och svänga mina lurviga en sväng. Nyktert, då jag måste hämta hem gubben i natt också.....

Ons 19 okt-11

Smärtan var olidlig imorse, tårarna nära. En räddane ängel med Ipren hjälpte mig genom dagen. Tack!

Passade på att fara hem på lunchen och pussa på min käre sambo. Att inte ses på 9 timmar är för mycket. När jag väl kom hem strax efter 15 segade jag ihop på soffan med Pysen i knät, Patric drog på gymet. Nu är han på basket, kommer hem vilken sekund som helst. Jag och katten har kollat Bonde söker fru, fast han svek mig lite. Kutade mest runt. Sista fem minuterna varvade han ner och låg och spann som lilla skeden.

Omgång två hos kotknackarn imorrn, hoppas jag känner mig mindre mörbultad efteråt. Idag har jag känt mig överkörd av tåget.

Tis 18 okt-11

Ryggen har plågat mig deluxe idag. Fick en tid hos en kotknackare, var där nu i eftermiddags. Två svängar till så ska det nog bli bra sen. Hoppas! Efter snart 2 års smärta.

Middag på Donken. Känns som det börjar bli lite ofta... Men vad gör väl det.

Pysen spottade och fräste för en stund sen. Stackarn hade lyckats trassla in sig i datakabeln. Plockade loss illbattingen, sen låg han i mitt knä bra nog länge. Säkraste stället att vara på tyckte han nog. Klippt klorna har vi gjort idag också, inga som helst problem!

Min kära andra hälft drog just på innebandy. Kanske blir sängen för mig då. Ja, det är tidigt, men fan sover ju asdåligt på grund av ryggfanskapet. Går allt som det ska får jag sova ordentligt om nån vecka!

Mån 17 okt-11

Har knappt haft tid att dricka kaffe idag på jobbet, tiden flög förbi. Ser fram emot fler fullspäckade dagar. Nu händer det grejer på Elektroskandia!

Kom hem till en gosjuk kisse. Kryper upp i knät varje chans han får. Mys-Pysen!

Innebandy med tjejerna. Irländsk julafton, innebandybrännboll, lite pass/skottövningar samt match. Sista 5 minuterna körde vi alla mot mig. 11 energiska tjejer och en helt färdig nästintill förtidspensionerad tränare (dvs jag). Åkte på däng gjorde jag också. Men de hade roligt, så även jag. Måndagkvällarna gillar jag väldigt mycket! Skjutsade hem en av tjejerna, som bodde nära mig och Patric. Hon ville komma och hälsa på nån gång i och med att de bor så nära. Verkar som jag inte är helt fail som tränare ändå!

Sön 16 okt-11

Sen kväll, tidig morgon. Första gången på länge! Ja, förutom helgen då jag var grisbakis, men det räknas ju inte. Morgonmys i soffan med sambo, katt och hockey. Iväg med gubben på jobbet, sen for jag på turné. Upp på Djurmagazinet, sen in och köpte skor. Vidare på besök hos farmor, sen köpa snus på Willys, snabbstopp på Dollar, upp på Ica i Valla då jag hört att de hade julmust där. Mycket riktigt! Lycklig jänta, ja jävlar. Enda julrelaterade som jag inte har nåt emot att det kommer tidigt. Nu väntar jag bara på pepparkakskolorna också...

Trycker i mig en Gainer och köttbullemackor nu. Ja, jag har tränat. Se på fan! Ensam hemma då gubben fortfarande jobbar, men Pysen far runt som ett yrväder. Skönt med lite rörelse, känner mig inte så ensam då.

Laddad för en vecka fylld med jobb och träning i olika former.

Sön 16 okt-11

Sen kväll, tidig morgon. Första gången på länge! Ja, förutom helgen då jag var grisbakis, men det räknas ju inte. Morgonmys i soffan med sambo, katt och hockey. Iväg med gubben på jobbet, sen for jag på turné. Upp på Djurmagazinet, sen in och köpte skor. Vidare på besök hos farmor, sen köpa snus på Willys, snabbstopp på Dollar, upp på Ica i Valla då jag hört att de hade julmust där. Mycket riktigt! Lycklig jänta, ja jävlar. Enda julrelaterade som jag inte har nåt emot att det kommer tidigt. Nu väntar jag bara på pepparkakskolorna också...

Trycker i mig en Gainer och köttbullemackor nu. Ja, jag har tränat. Se på fan! Ensam hemma då gubben fortfarande jobbar, men Pysen far runt som ett yrväder. Skönt med lite rörelse, känner mig inte så ensam då.

Laddad för en vecka fylld med jobb och träning i olika former.

Lör 15 okt-11

Morgonen/förmiddagen började med frukost/lunch från McDonalds, plockade med Patric från jobbet och for upp på ATS då de hade match. Säsongens första 3 poäng, och både sambon och lillebror hamnade i poängprotokollet.

Vidare ut mot byn för mat, puben, byta däck och fixa förarsätet. Patric tyckte först vi skulle boka tid för att byta däck, men det var det dummaste jag hade hört. Klart man gör det själv! Nu är vi redo för vintern.

Film nu, trött deluxe. Katten är lugn, så blir nog sängen för oss båda snart. Tveksamt om vi orkar se klart.

Fre 14 okt-11

Ja nu jävlar äre helg. Patric ringde och sa åt mig att kolla på en hockeyfight. Vilken romantiker han är, min älskade karl! Älskar hockeyslagsmål.

Samma älskade karl jobbar natt. Men nu är jag inte helt ensam hemma när vi har Pysen. Han är mindre blyg nu än igår och förrgår. Far runt som ett yrväder, spinner och leker.

Innebandy imorrn, heja IBFF!

Tors 13 okt-11

Pysen försvann imorse. For hem på lunchen för att leta rätt på han. Ställde soffan på högkant, kuddarna över hela vardagsrummet, letade i varenda litet skrymsle. Ingen katt. Började ge upp, när jag hörde nåt som lät. Precis som en spinnande katt. Men vart i helvete kom det ifrån? Öppnade en lucka på tv-möbeln. Vem ligger där och mår gott? Knäppkatt. Fick dammsuga under soffan i alla fall... Han är mer social idag än igår. Börjar väl på att vänja sig. Nyfiken, smyger omkring. Ligger och myser i soffan nu.

Följde med på gymet, men då jag saknade energi och en helad kropp vart det ingen träning för mig. Hoppas jag är pigg nog i helgen!

Jaha, gubben är på innebandy. Men nu är jag aldrig längre ensam hemma. Skönt med lite sällskap. Du och jag Pysen, du och jag.

Ons 12 okt-11

Har så ont i ryggen att jag mår illa. Eller så är det för att jag sover så dåligt på grund av den onda ryggen att jag blir så trött att jag mår illa och blöder näsblod. Lejsamt är det hur som helst, och att få tag i en kotknackartid är inte det enklaste! For hem på lunchen för att få en massage och lite värktabletter.

När jag avslutat arbetsdagen chockade Patric mig med att ha vikt sig på husdjursfrågan. Vi for och köpte en katt. Söt liten krabat, blyg dock. Smyger runt, men han vänjer sig nog. Måste få kolla läget först. Härligt med lite djur, jag som är uppväxt med djur överallt har varit lite konstig i kroppen när det närmsta djur vi kommit varit dammråttor, förutom de två veckorna vi tog hand om Phoenix. Men nu ska det bli ordning i torpet! Och i mig.

Tis 11 okt-11

Ingen optimal dag. Hjärtat har rusat och redan igår kände jag av svimningskänslor. Inte fallit till golvet som tur är, men inte blir jag på bra humör direkt. Trött, frånvarande, slapp. Tog mig igenom arbetsdagen i varje fall, gjorde mina sysslor och lite till. Kommer hem till det vanliga bombnedslaget. Förvandlas till en korsning mellan schäfer och indian; morrande och på krigsstigen. Får nåt cp-ryck och dammsugar, skurar, tar rätt på tvätten, diskar, skurar varje yta av köket (även diskhon samt avloppet till diskhon). Putsade speglarna och ska väl göra ett ryck i badrummet också. Allt det på mindre än två timmar. Undrar hur det skulle se ut om jag var hemma en hel dag och fick ett sånt ryck.............

Mån 10 okt-11

Jag var sist i säng (händer aldrig) och sist upp (händer enbart på helgen). Hockeyn hade släpat sambon ur sängen redan vid kl 4. Grett att få pussa en fullvaken karl hej då när jag for på jobbet. Där har jag gått runt, rastlös och försökt hitta på nåt att göra. Lyckats roa mig större delen av dagen. Med myror i brallan blir det olidligt ibland.

Hem, rita träning, pussa gubbe. Iväg till Östberg, genomföra träning, hem, käka, hemma lagomt till NHL. Boston åkte på pisk. Usel match. Nåväl, andra matcher vinns, i Alfapet. Patric sur, jag likgiltig.

Sön 9 okt-11

Har sovit bort ca 26 timmar av den här helgen. Satan så skönt, behövdes verkligen! Fick lite energi till gymet även idag. Kanske inte som igår, men klart bättre än andra dagar! Tvätten har vi hunnit med också, samt en sen middag på Eastern Palace med Bobby och Fritte.

När jag vaknade igår vägde jag 47,8, På kvällen var jag uppe i 49,3 och ett par timmar efter 49,8. Undra på jag kände mig som en sumo! Haha sjukt fin somaliamage jag får då efter jag svullat. Just nu efter mongoliska buffén känner jag mig inte direkt som en planka heller. Pjuh! Men det är bra, låt kilona komma! Jag vill ha dem.

Lör 8 okt-11

13+ timmars skönhetssömn. Mjorå, pigg tjej. Att jag fått extra energi efter den Törnrosa-tuppluren märktes på gymet. Skönt som fan att träna idag, ökade vikt på det mesta! Nöjd. Direkt iväg till Turkvalla efter för att kika innebandy. Varmt som i en jävla bastu, och fullt på läktarn.

For på affärn för att bunkra upp inför en myskväll. Kladdkaka, nachos, vindruvor, blåbär och lite godis. Ligger (i varje fall jag) som en fläskgris i soffan. Ansträngande att andas föfan. Glott hockey, och blir mer i natt. För Patric i alla fall, får se om jag orkar släpa mig upp. Varvat hockeyn med Skilda Världar, såååklart. Ser ut som sängen hägrar nu. Lika bra, för jag orkar då faan inte äta nå mer. Kladdkakan får bli frukost imorrn tror jag.

Fre 7 okt-11

I Patrics t-shirt och tjocktröja har jag spenderat eftermiddagen i soffan. Han jobbar natt, och jag har halvsovit framför mina serier. Middag på McDonalds, och dags för sängen. Fan jag har verkligen noll energi. Låg ner i duschen för jag var dödstrött, så trött så jag mådde gräsligt illa. Nåväl, tur det är helg. Ett par dagar till att vila upp sig.

Patric, kom hem, för jag längtar efter diiig! Puss påre älskling.

Tors 6 okt-11

Snart är ännu denna vecka till ända. Lång arbetsdag idag, 6.30-19. Extra med en elektriker. Kul såklart, men det känns att det inte ska bli så ofta. Klent virke i mig. Tappade humöret lite i bilen på väg från gymet (jo, jag tog mig dit, men gjorde inte mycket...) och nu är jag allmänt less och grinig. Nåväl, tur det är dags för sängen nu då! Nya tag imorrn.

Ons 5 okt-11

Lärt mig massa nytt på jobbet, alltid kul. For på kommun efter och plockade ut nyckel till sporthallen där jag tränar småtjejerna. Ser fram emot måndag!

Fick träffa min älskade karl en sväng. Hade ställt in mig på en ensam eftermiddag/kväll då han jobbar till nästan mitt i natten, men så hörde jag någon på dörrn när jag grottat ner mig i soffan. Där stod han, min ståtlige man. Lycklig tjej, mycket lycklig.

Bonde söker fru, som alltid på onsdagar den här tiden på året. Nästa vecka flyttar kandidaterna in på gårdarna!

Jobba lite extra imorrn, samt en sväng förbi pappa i byn. Plocka med mig böcker för att få inspiration till lite övningar till 02:ornas träningar.

Intressant, eller hur? Va fan, är mest för att jag med mitt guldfiskminne ska ha koll på vad fan jag gör av min tid.

Tis 4 okt-11

Ringde en elektrikervän som skulle försöka fixa vår döda bilstereo. Ingen framgång. På väg till herrarnas träning slog Patric till den, och den fick nytt liv. Tänka sig, våld löser allt! Då har jag kört bil i tystnad i flera dagar helt i onödan. Eller ja, inte helt i tystnad kanske. Har ju suttit och gormat åt alla andra idioter i trafiken som vanligt...

Följde med på gymet idag också! Joråsåatt, ska det bli en comeback? Mjukstartar lite och ser hur länge orken håller.

Mån 3 okt-11

Började arbetdagen med att röja lite i groggrummet från i fredags. Fann blod i papperskorgen, och fick senare på dagen reda på att en av herrarna trodde han var grym på att hacka med kniv mellan fingrarna. Bevisligen inte...

Första träningen med småtjejerna på innebandyn nyss. 12 glada ungar, och med lite klipsk träning blandat med lek kan det bli en klockren grund för ett framtida damlag.

Fick en multimeter idag, för att jag själv skulle lösa problemet på vår döda bilstereo.Problemet är att jag är lat, men nu måste jag ju.

Sön 2 okt-11

Innebandyhelg, inga poäng. Nåväl! Gubben är stel, vaden som bråkar. Knådade han innan match, och han tog sig igenom alla tre perioderna i varje fall. Ett mål i varje kasse också för hans del...

Storhandling, middag på Max, gymet. Mjo, vi har hunnit en del. Bingen för fröken Englund nu, då en ny arbetsvecka hägrar. Gjorde nog inte bort mig i fredags, så ska nog bli milt.

Lör 1 okt-11

Gårdsfest igår då. Fosterställning i badkaret imorse. Hade väldigt kul, och jag tog mig till och med ut på lokal. Efter kl 1 ringde jag min käre sambo, så han fick hämta mig med Forden. Ett skönt gäng människor var det, men tror det blir lugnt nu igen med kalas. Inte samma virke i mig nu som förr.

Pep iväg till Torvalla idag för att kolla herrarnas seriepremiär. De åkte på däng, men höll i rätt bra matchen igenom ändå. Dubbelhelg, så imorrn är det dags igen.

Skilda Världar och soffmys bjuder kvällen på, lagomt tills jag börjat bli människa igen.
RSS 2.0