Tors 30 jun-11

Så fort man sätter foten innanför dörrn hemmavid slår tröttheten till. Sinnessjukt varmt ute idag, och jag som inte tål värme... Ruggigt lugn dag på jobbet, och imorrn är det sista 6.30-16 dagen på ett tag. Drygt när det inte händer så mycket på dagarna. Jag sitter och bemästrar tecknandets konst. Mina förmågor sträcker sig än så länge enbart till arga gubbar med stora näsor. Fick finbesök en snabbis av gubben och Janne. Trevligt det när jag bara spenderar tiden med att rita.

Gymet strax då. Så dags att komma igång, även om det är extra segt nu när man är så satans jävla trött när man väl kommer hem. Men va fan, är väl bara att bita ihop!

Ons 29 jun-11

Tänkte ta ett glas vin efter jobbet och njuta. Dricker nu av fel anledning. Äter choklad till middag och lyssnar på Dropkick Murphys. Förvirrad, förtvivlad, inte alls på bra humör. Hoppas nu att vinet ska döva det mesta, istället för att det skulle sätta guldkant på tillvaron, som var tanken från början.

Tis 28 jun-11

Var "fröken" idag. I övrigt en bra arbetsdag! Mys med gubben, och nu stressgym. Jobba, äta, träna, äta, sova, jobba, äta osv. Mys i alla uppehåll från tidsschemat. Herr och fru R-tard. Trivs!

Mån 27 jun-11

Arbetsdagen gick hyffsat fort idag. Fick komma hem till världens bästa pojkvän, som tvingade iväg mig på gymet efter att vi umgåtts med Janne och dotra hans. Jag kan helt ärligt säga att jag, just jag, har världens bästa kille, och att det inte finns någon lyckligare människa på den här planeten. Åtminstone i min värld! Älskade karl!

Såg en igelkott på väg från gymet. Jag sprang fram och sa hej. Den var på väg ner för en hög kant. Satte mig på huk, Patric med. Vi sa åt den att INTE hoppa ner för kanten, för det var högt. Dumma igelkotten hoppade likförbannat. Kamikaze.

Sön 26 jun-11

Underbart härlig sovmorgon, underbart härlig dag. Finverä, Patric, träning. Började med innebandy i Valla, körde sen gymet där, och vidare till Lövsta för lite fotboll. Dålig uppslutning på fotbollen, samt noll krafter kvar i kroppen. Lär väl somna som ett barn i kväll, och vakna pigg för en ny arbetsvecka med 6.30-16 varje dag. Ska väl bli mer gym samt lite försäsongsträning på kvällarna, så jag lär ju inte vara göralös framöver!

Lör 25 jun-11

Vaknade bakfull, förvirrad och stel på soffan där jag tydligen slocknade i natt, men prillan under läppen. Nåväl. Har vart en lång dag. Inte är man ung längre, det känns ju. Vågar inte tänka på hur dagen efter känns om ytterligare några år... Sjukt kul kväll med Karro i alla fall! Stora vattenblåsor under fötterna nu efter de där jävla skorna. Går på utsidan av fotteran och vaggar fram som en anka. Hur ska det gå att spela fotboll och gyma imorrn? Ja, det är comeback på gymet som gäller.

Får ut till byn och hälsade på pappa. Grillade i kåtan, myste med hundarna. Full fart på lillvalpen med de sylvassa tändena som ska gnaga på allt.

Hade tydligen lovat att gå ut ikväll med, men det hade jag inget minne av. Hur som helst, definitivt inte i form. Kan inte gå och bakfyllan släpper nog inte än på ett tag. En soffkväll med andra halvan är precis vad jag behöver och vill ha.

Fre 24 jun-11

Regning jämtländsk midsommar. Vodka till frukost, vin till middag. Lekt med Pia och Malin, sen for je hejm. Snart kommer Karro, och sen slutar Patric jobbet. Kanske nåt ansikte till, får si.

Tors 23 jun-11

Skål och välkommen regniga jävla midsommar. En enda stor ursäkt för att supa skallen av sig medans det regnar och man är ledig nån extra dag. Jag tar då vara på det! Apoteket Dimman efter jobbet, fick skjuts ner av en kollega, snäll som han är. Några liter vin står numera på bänken, och en del av dem är i mitt glas och min kropp. Patric valde gymet. Jag tittade ut, såg regnet, valde enkelt vinet. Irländsk punk/rock på playlisten. Vad mer kan man önska? Ett trevligt sällskap kanske. Ensamheten är dock underskattad, och något jag verkligen gillar, men har man en het karl är det ju alltid roligare om han är närvarande. Men han blir nog inte borta så länge- Gissar att hans Grey's Anatomy-beroende är för starkt för att han ska vara borta mer än ett par timmar...

Vad som händer imorrn återstår att se. Gubben ville till Ås, då vi var ditbjudna. Jag var opepp först, men nu i duschen tänkte jag att fan, jag kan ju fara dit med han. Träffa vännerna hans, ställa upp även om jag just för tillfället inte var så sugen. Kan ju ändras, är säker på att det är skittrevligt när man väl kommer dit. Ska visserligen ut och slira med Karro som kommer hem från storstan några dagar, men jag lär ju hinna med bägge delarna! Patric lär ju vilja hem och se NHL-draften, och då kan jag passa på att snöra på mig klackarna och gå ut i dimman och regnet. Ja, vi får se helt enkelt vad som sker. Tar en dag som den kommer.

Ons 22 jun-11

En sån där dag där all energi försvann. Luften gick ur mig totalt kring lunch, och återhämtade mig inte. En vinbox var det enda som fanns i mina tankar, nästan. Det här är en sån dag då jag önskar mer än nåt annat att jag hade en låda vin hemma. Blir ett besök på Apoteket Glädjen imorrn efter jobbet tamefan!

Gräsänka även, och de renoverande grannarna driver mig till vansinne. Lite lugn och ro verkar vara för mycket att be om. Men de är säkert klara snart, kan jag ju hoppas.

Kroppen värker, ögonen ramlar igen, skallen hänger inte med. En känsla av förtvivlan gror längst in i mig. Har nog inte vant mig än vid alla måsten och krav som kommer med ett jobb. Hamnat lite ur fokus, men det ska väl gå till sig. Nu är det ju långhelg efter imorrn.

Tis 21 jun-11

Mina negerbollar var efterfrågade idag. Får hitta på nåt nytt då kanske framöver. Kul att det är uppskattat av mansfolket i alla fall. Nåt lyckas man med, men ger mig inte på kladdkaka igen då dagisbarnen jag bakade till för en massa år sen frågade efter mer av det goda knäckebrödet.........

Innebandy på kvällskvisten. Satan i helvete vad jag blir less. Aldrig ska det gå bra. Visst, nån satt i krysset, men va faan, resten var ju värdelöst! Tar fan över en halv säsong för mig att komma igång, så lika bra att börja nu. Kanske man duger i höst.

Mån 20 jun-11

Bjöd på negerbollar på jobbet. Uppskattat, gubbarna tyckte jag skämmer bort dem. Gått mycket bra idag, så jävla kul när jag kan mer och mer på egen hand.

Mötte upp Patric på Sibylla. Vi må ju försöka ses så fort vi kan när vi går om varann med arbetstiderna. Jag går 5.45, kommer hem 16.45, han jobbar kvällar, nätter osv. Blir inte mycket kvalitetstid, men man får vara klurig och ta vara på varje minut som går!

Kortkort så jag inte får värmeslag, hög musik och diskborsten i högsta hugg. Kanske drag en bugg med snabeldraken om andan faller på. Det här är housewife 2.0 mina damer och herrar!

Sön 19 jun-11

Bakat negerbollar jag ska ta med på jobbet imorrn, bju gubbarna. Spelat fotboll med IBFF-folk, försäsongsträning. Förkylning som spökar, men det är väl en världslig sak. Nu är det en ny arbetsvecka som väntar!

Fick en burk mangoglass och ett vaniljhjärta av mitt hjärta. Sötnosen min!

Lör 18 jun-11

Minimalt med sömn, kan inte ens kalla det sömn. Slumra är ett bättre ord. Men pappa och jag kämpade på med körningen. Vart nerdregglad av och tuggad på av åtta små karelare på morgontimmarna. Tog med oss två stycken, då vi skulle möta upp en annan valpköpare fårn Norge i Mora och leverera hans tik. Sassa ska nyförvärvet heta, och hon skötte sig exemplariskt under resan hem. Presentationen av stövarn, katten, familjen och hemmet gick kalasbra. Tror det kommer bli kanon det här, men får se jaktbiten framåt nästa höst.

For ut på Frösön, hann säga hej och få en puss av herr Sandin innan han skulle iväg. Vi kommer bli totala främlingar för varann snart, så lite som vi träffas. Men för att citera the man himself, "vi får ju iaf tvätta tillsammans imorrn".

Fre 17 jun-11 #2

Mycket riktigt, har fått jämföra smärtor och blåmärken idag. Riktigt kul, första man sa till varann när de kom in och skulle handla var "Har du ont i axeln?". Varit en bra dag, suttit och surrat lite, lärt mig massor och hinkat kaffe. Nästa vecka är det 6.30-16 varje dag. Inte mycket fritid, då jag är heeeelt slut när jag kommer hem.

Pappa svänger förbi om ett par timmar ungefär. Då ske ma fara och hämta en hyrbil, så kanske vi blåser ner till Katrineholm redan ikväll. Billigare att hyra en Ford Focus och fara, än att ta Pajeron. Den är ju rätt törstig...

Passar på att sitta ner och andas lite tills far min är på ingång, blir ju rätt mycket spring på dagarna numera.

Fre 17 jun-11

Håller på att avlida, men det ska nog ordna upp sig! Nu är det dags för jobb idag. Kortdag, 6.30-12. Sen fer ma hejm te byn. Jag och pappa drar till Katrineholm imorrn och hämtar en älghunn. En karelsk björnhund, blir nog bra!

Gubben hade somnat i soffan. Brydd jag var när alarmet ringde kl 5, och andra halvan av sängen var tom. Smart är man ju inte direkt när man vaknar. "Har jag ställt klockan fel? Är det lördag? Började han jobba astidigt idag? Jobbar han natt?". Ja, tankarna var många, men inte rätt.

Fint blåmärke på axeln efter skyttet igår. Gissar på att det kan komma att jämföras lite blåmärken idag på jobbet.

Tors 16 jun-11

Kundträff med jobbet på skjutbanan. Sjukt kul att skjuta lite duvor, och det gick fan bra! Meeeen axeln är blå, och ryggen tog stryk. Typiskt. Kul att lära känna folket man träffar varje dag lite bättre. Viltskav bjöds det på efter skyttet. Helt klart en bra 12,5-timmarsdag!

Ons 15 jun-11

Kort dag idag, till 14.30. Skönt det så man hinner träffa karln lite också! Visserligen stack han nyss iväg till gymet ett par timmar, så det var ju skitdetsamma. Men imorrn blir det en 12-timmarsdag. Ska på skjutbanan med jobbet och lite kunder, sen blire middag. Inte helt fel att få betalt för fyra timmars övertid när man ska ha massa skoj! Får väl se hur mitt lerduveskytte är, då det var ett bra tag sen jag sköt sist...

Tis 14 jun-11 #2

Ännu en 9,5 timmarsdag till ända. Kört truck. Det var annorlunda, men ska bli grym på det! Gick rätt bra för att vara första gången. Börjar få bättre koll på datasystemet, kunderna och de börjar få koll på mig. Mycket roligt.

Tröttheten dock. Som sagt en orolig natt, och det är när man kommer hem som det slår till. Men må hålla mig vaken så jag får surra lite med gubben också. Har ju blitt lite mindre tid man spenderar tillsammans med tanke på våra arbetstider. Är väl så i vuxenlivet I guess.

Tis 14 jun-11

Matchen igår var en riktig skrattfest. Patrics lag vann med 6-3. Motståndarna hade två spelade med typ damp, tourette, adhd, nåt åt det hållet. Garva ihjäl oss gjorde vi på läktarn i alla fall. Stolt över gubben, han gjorde en bra match.

Om vi då ska prata om det otroligt intressanta ämnet, min nattsömn. Slocknade rätt fort när jag la mig, väcktes upp av Patric. Tydligen skrek jag i sömnen, och jag låg tvärlång över sängen åt fel håll. Tror jag grät också. Så nu är man pigg, verkligen. Och nu väntar en arbetsdag på 9,5 timmar!

Mån 13 jun-11 #2

Vart 1,5 timme extra arbete idag. Jobbnyckel fick jag också, och larmkod. Nu börjar jag känna mig som mer än en praktikant. Rutinerna sitter hyffsat, och börjar få koll på ordersystemet. Ryggen värker, skallen värker deluxe. Skulle kunna somna rätt upp och ner nu. For hem till farmor på middag, då Patric ändå jobbar till 20 och jag var totalt osugen på att ställa mig vid spisen. Må väl likförbannat göra det, så jag har nå mat imorrn. Lejsamt.

Korpen ikväll, har väl sagt att jag ska dit och kika. Men det regnar, och jag mår apa. Vill ju heja på gubben min, så lär väl häva mig iväg ändå om jag känner mig själv rätt.

Tydligen en riktigt orolig natt för min del. Som sagt, kändes som jag feberyrat. Patric sa att jag kändes som tusen grader varm när han gick och la sig. Får jag feber så dör jag. Har faan inte tid med det just nu. Halsen har börjat bråka, men det kan jag leva med. Skallen och ryggen räcker!

Mån 13 jun-11

Oerhört skum natt. Känts som jag feberyrat ungefär, fast utan feber. Hur som helst så är jag vaken i tid, och redo för jobb. Jävla typiskt det skulle regna då... Lejsamt. Skallen är på bristningsgränsen även idag. Men det ska nog gå bra ändå!

Sön 12 jun-11

Extremt trött idag, och skallebank deluxe. Lovar att det är åtminstone en lätt hjärnskakning jag har. Minsta fysiska ansträngning gör att det känns som skallen ska explodera och klä väggarna med delar av min hjärna. Hade kunnat sova hela dagen och natten om jag velat. Men Dennis kom hit på eftermiddagen, så drog vi ner på gymet och mötte upp Patric som jobbar hela dagen och kvällen. Satt och glodde, "gym-groupie" sa Dennis. Så jävla lejsamt att inte kunna träna, eller ens gå en liten bit. Helt färdig efter prommisen till Friskis. Vart i alla fall tvungen att handla mig lite gotta, då godissuget var enormt för att uttrycka det milt. Blir inte mycket gjort resten av kvällen. Bara låta håret torka efter duschen, sen ska jag tillåta mig själv att slockna. 04.55 ringer klockan och en ny arbetsvecka är igång.

Lör 11 jun-11 #2

Patric ville spela TV-spel. Jag sa emot. Skulle ta oss in till stan, då jävlar i mig öppnade himlen sig. Vinkade förbi bussen då vi tog skydd i busskuren istället för att hoppa på. Ja, några sekunder efter att bussjäveln farit förbi sprack det upp och den tropiska hettan och solen i zenit, typ, kom tillbaka. Sen lunch på Spader Dam för gubben och Dennis. Mot bryggan för att bada. Doppade fotteran, sen vart det bra. Ett av paraplyerna ligger numera på Storsjöns botten efter att herr Sandin lekte ninja eller nåt. Mer TV-spel, men rastlös som jag är ville jag ut igen. Lyckades till sist slita pojkarna från PS3:et och drog in på stan. McDonalds, a girls best friend, sen Badhusparken där Theres gjorde oss sällskap. Små irriterande fjortisar som var extra fjortis var där. Nu har man landat på Frösön igen, och antar att så fort jag satt punkt kommer TV-spelet dras igång igen. Men jag tänker inte säga emot nu när han varit duktig och varit utomhus några timmar idag. Sitter och skrattar åt mig gör han nu också, tycker det låter som jag är hans skötare. Men vadå, alla behöver väl en kvinna i sitt liv? Puss raring <3

Lör 11 jun-11

Drog en liten pubrunda med Maria igår kväll. Dalwhinnies, Brunkullan, powerstop på McDonalds för en kaffe, småsurr på torget, vidare till G3 där Bunde bjöd på vatten med frukt i. MICA ägde dansgolvet. Blir så glad av dem, de sprider positiv energi. Trött deluxe så jag drog hem halv tolv. Börjar jag bli som mamma?

Smärta hela natten. Ryggen, skallebanket. Huvva. Ensamt var det också. Dumma jobbnätter karln har.

Sov ut rejält idag. Ändå dödstrött, mår illa och har ont. Hade ju varit ok om jag hade druckit igår, men så var inte fallet. Vatten och kaffe, jajamän. Ja en grogg då, men det räknas fan inte.

Idag då? Ja, den som lever får se.

Fre 10 jun-11

9,5 timmar gjorda på jobbet. Packat upp leveranser, inventerat, invernterat och inventerat. Nöjd att jag valde att ta jeans imorse. Not. Extra glad över att jag fick två långärmade svarta tröjor samt en fleecejacka att jobba i. Blir privata kläder, då får de säga vad de vill. Smälte ju bort föfan.

Men nu är det helg. Jajamän. Klänningen på, luftar skönt mot min skållade hud. Gubben jobbar dygn, så är solokvist. Strålande väder enligt vissa, varmt utavhelvete enligt mig. Men nåt lär jag väl ska kunna hitta på mot kvällen. Eventuellt. Lär ju inte orka ut och ränna hela natten lång efter att ha klivit upp 5 och jobbat tills nyss. Kändes att det var fredag då en av kollegorna knäckte en bärs vid 15-tiden.

Och så de här jävla kärringarna med rollator som kliver på bussen. Att komma på tar tusen år. Att hitta plånboken tar ytterligare tusen år. Sen att sätta sig tar tvåtusen år! Och den här jävla bron. Köer, köer och köer. Så kommer man hem, och ser fram emot att få slappna av och njuta av lugnet. Ja, då står grannhelvetet med en jävla slagborr och hammare. Joråsåatt...

Tors 9 jun-11 #2

Min comeback får vänta till imorrn. Helt andfådd och slut, och kroppen värker deluxe konstant. Lär inte göra många knop på gymet, men jag ska väl dit ändå. Laddar om inför morgondagens arbetsdag på 9,5 timme.

Vart så illa tvungen att tvinga mig iväg på lite ärenden. Plågades varje steg. Tur jag är snabb, så det tog bara 50 minuter. Viloläge tills Patric kommer hem från jobbet strax efter kl 15. Peta i mig de sista bitarna entrecote kanske. Och en Ipren. Känner mig så jävla ynklig!

Tors 9 jun-11

Fruktansvärd smärta mellan skulderbladen och upp mot nacken, samt skallebank. Dödstrött, frusen, stel. Tungt att andas när jag rör mig. Men jag är redo för jobb. Tror jag. Ja, fan, ett par Ipren på det här så...

Ons 8 jun-11 #2

Ääääntligen hemma. Allt såg fint ut på ultraljudet, som väntat. Konstaterat att i sjukhusvärlden betyder "strax" inte minuter, utan timmar. Entrecote och hasselbackspotatis låter som en fin middag efter sjukhusmaten. Patric och Dennis sitter och spelar TV-spel. När de pratar med varandra låter det som rena grekiskan.

Ons 8 jun-11

Andra dagen i fångenskap. Konsant övervakad och får inte lämna avdelningen. En läkare rusade in igår kväll då mitt EKG larmade. Spik. Inte så konstigt, då Patric får mitt hjärta att rusa, på ett bra sätt! Han kom igår kväll, dyngsur efter att ha gått i monsunregnet. Mysigt att få sällskap, fast han blötte ner min säng. Men vad gör väl det? När han lämnade mig för natten fick jag lite smärtstillande jag vart småfull på. Vaknad till av en mindre panikångestattack, mest troligt pga den där tabletten. Men sen sov jag som ett barn. Vart dock väckt på småtimmarna av en ny rumskompis som flyttade in. En tant i åldern döden med en gubbe som var lite högljudd. När jag väl lyckades somna igen vart jag väckt av en sköterska som skulle väga mig i nåt som såg ut som en rullstol. Somnade sen om. Väcktes igen av en sköterska som talade om att det var frukost på g. Somnade om. Väcktes igen av frågan om jag ville äta på mitt rum. Somnade om. Väcktes återigen av frukosten. Fick besök av två läkare som oroade sig över spiken från kvällen innan. Försäkrade dem om att det var ofarligt, och lyckades nog övertyga dem. Mitt solsken kom och förgyllde min dag. Maten och tillvaron här är inget att hänga i julgranen direkt... Personalen gjorde ett undantag för oss, och vi fick sitta ute en stund på deras balkong. Behövdes. Luktar säkert pensionär nu. En dusch behövs. Ett ultraljud är väl planerat framåt dagen. Garanterat ser allt bra ut.

Tis 7 jun-11 #2

6.29 anlände jag till Elektroskandia. Började packa upp leveranser, fick prova datasystemet och lite tröjor fick jag också. Vid halv nio kördes jag till sjukhuset. Mjo, tro på faan att jag skulle ha ett jävligt blodtryck just idag. Vaknade förvirrad och generad på golvet med tre kollegor samt en elektriker runt mig. Fattade nada. En jävla smäll i huvudet och ryggen mellan skulderbladen. Må nog knäcka till nåt. Legat fången på hjärtavdelningen på sjukhuset, och kommer hållas fången tills tidigast imorrn. Har nån dosa runt halsen med elektroder eller nåt klistrade på min kropp för att mäta hur hjärtat jobbar. Fått göra lite blodryckstester och de har stulit mitt blod samt gett mig sugmärken på bröstet tack vare det första EKG:t de tog. Slemmig mat och SVT plus TV4. Tur jag och Patric hittade en patientdator på avdelningen. Han har suttit hos mig sen strax före kl 10, och drog nyss för att träna, men min ängel kommr tillbaka så fort han kan. Åh min älskade, världens bästa! Är ju rätt jävla långrandigt att ligga här kan jag säga. Yngst på avdelningen, och rätt rejält också. Suck. Jag som bara vill jobba. Bara på't igen på torsdag. Gräslig huvudvärk. Väntar nu på att de två Alvedoner jag fick ska hjälpa. Om de inte gör det har läkarna ännu en sak att bekymra sig över. Typiskt.

Tis 7 jun-11

Goooood morgon landkrabbor! 4.45 studsade jag ur sängen, kokade gröt och drog på mig brallorna från Blåkläder. Håret är ur vägen, matlådan är i ordning, bussen går kl 6. Det är dags för min första dag på Elektroskandia!

Patrics lag vann korpmatchen igår, vilket innebär att de nu är klara för slutspel. Önskar jag hade sett matchen. Han berättade lite när han kom hem och jag var 5 sekunder från att somna. Men det blir fler matcher!

I eftermiddag väntar gymet. Vader och axlar. Får se hur mycket gymande det blir framöver, om jag orkar fortsätta med fem gånger i veckan eller om jag får lov att skära ner för att ha tid att andas ibland.

Mån 6 jun-11

Efter en morgon med ca en timme extra i sängen halvvaken och dra sig har det blitt lite Skilda Världar. Några få avsnitt kvar nu, sen må vi vänta till sista augusti på att nästa DVD-box ska släppas. Gubben har slängt sig i duschen, för vi ska in på stan en sväng. Må ha nya jeans, utan hål i. Ser ut som de flesta av mina jeans har varit i krig.

Korpmatch ikväll. Vill gärna så som vanligt, men den börjar 22, och jag må slockna tidigt med tanke på att klockan min ringer före 5 imorrn. Första arbetsdagen på Elektroskandia!

Sön 5 jun-11

Rygg/biceps/mage på gymet idag. Aaaaj! Skönt att det känns. Träningsvärk är en välkommen smärta.

For till Malin och klippte av mig lite hår. Torkar fortare när jag duschat då, och lättare att hantera. Ändå så jag kan sätta upp det. Jag och mitt praktiska tänkande...

Skilda Världar, tacofärs i pitabröd. Underbara pojkvän!

Lör 4 jun-11 #3

Mysigt med grillning. Lite blåsigt, men bara härda. Trevligt folk, och deluxe när solen sken. Försökte mig på poker ännu en gång. Utslagspoker. Satsade på att åka ut. Tackade för oss rätt tidigt, då en kväll i Skilda Världars tecken väntar.

Träningsvärken i tuttarna då! Känns som jag blitt misshandlad av ett brännbollsträ.

Lör 4 jun-11 #2

Började dagen med en promenad och en grötfrukost. Hoppade i sängen och väckte min älskade med lite galenskaper. Jag är på ett strålande humör. Det var inte han, men nu är han på god väg mot att bli ett solsken som mig! Akta dig dagen, här kommer vi!

Gymet var sådär idag. Jävla mördarpass tyckte jag, och var inte alls sugen på det. Men gjorde tillräckligt, så jag kände mig nöjd. Dennis gav också upp, men karln min kämpade på och fullföljde. Duktig den där Patric alltså!

Ja, så ikväll blir det grillning hos lite polare åt gubben. Han var osugen, men jag went all überbitch (ok, inte riktigt) och tvingade iväg han. Dennis och jag hänger på också, annars hade han nog aldrig tagit sig iväg. Förstår att Skilda Världar lockar mer, men man måste ju faktiskt leva lite i den riktiga världen ibland. Hehe, puss på dig raring! Du vet att jag bara retas.

Lör 4 jun-11

Ja, vaknade nu före 6 när Patric kom och la sig efter att ha somnat i soffan. Kändes inte som nån mening att somna om, då vi ändå ska kliva upp om någon timme för att hinna träna idag. Sen ska jag roa mig själv i tvättstugan.

Drömt om nå jävla Top Model-hippies som jag dömde ut gång på gång men de korkade jävlarna fattade ingenting. Körde ut på en åker med moppe också.

Fre 3 jun-11 #2

Fick lite panik under dagen då jag knappt känner igen mig själv längre. Jag sköter mig. Är inte ute varje fredag lördag, svinar inte, rumlar runt och kommer hem på småtimmarna om jag ens kommer hem alls. Nä, nu är jag hemma på helgerna, dricker i stort sett aldrig, svineriet har lugnat ner sig. För att bota paniken hällde jag upp ett glas vin och drog på gammal hårdrock. Visst, det är inte mycket, men det lilla hjälper det med. Behövde få veta att jag fortfarande finns kvar där inne nånstans. Identitetskris kanske man kan kalla det, eller är det helt enkelt rädslan över att bli äldre och börja bete sig därefter? Kanske jag borde bete mig mer moget. Nu har jag ju stadigt sällskap och ett jobb på 100%. Är det inte då man ska börja vara vuxen, när är det då dags? Å andra sidan är jag bara 22 år... Jaja, det ska väl ordna upp sig. Ser ut att bli lite aktivitet ikväll ändå. Vägrar bio, men kan bli bowling. Hellre det. Och gärna en Big Mac efteråt... Då blir jag glad. Just saying...

Fre 3 jun-11

Vaknar, för mig, tidigt. Godis till frukost. Är ju faktiskt fredag... Fick mysa lite med herrn innan han fick stressa till jobbet. Nu är jag solokvist till ikväll. Vad ske ma hitt på? Löser sig nog! Jobbet ska ringa idag med lite detaljer om min anställning osv. På tisdag ringer klockan före 5 på morgonen. Lär studsa upp ur sängen, för när det gäller jobb kan jag kliva upp utan problem, tro det eller ej!

Tors 2 jun-11 #2

Håret är fortfarande långt och out of control. Får ha det i en Lilla My-knut tills på söndag istället.

Bröst+triceps på gymet. Trotsade och tjurade. Blodsockernivån hade fått i botten, och Patric kändes som en slavdrivare. Gjorde klart passet, om än halvdant, men jag gjorde det. Ge mig lakritskritor föfaan!

Tors 2 jun-11

Världens piggaste tjej? Blir väckt x antal gånger men slocknar lika fort igen. Telefonväckning vid 10.30, då klev jag i alla fall upp efter 25 minuter. Frusen, tom lägenhet, godissugen, trött. Undrar hur min lillebror mår. Minns min egen student. 18 timmars supande, och vart fan aldrig full. Bara mätt. Skönt det förstås.

4 timmar tills Patric slutar jobbet. What to do, what to do... Försöka få tag i Malin senare så hon kan klippa av lite hår på mig. Varning för bakisskakningar, då även hon tog studenten igår. Men må ju snitsa till mig lite inför tisdag då jag börjar arbetslivet igen efter ett halvår av ofrivillig ledighet.

Vaknade för övrigt med en störd träningsvärk i mina axlar. Ända upp mot nacken efter övningen då man håller i en skivstång och drar upp axlarna som en sköldpadda som drar in huvudet i skalet. GASH!

Ons 1 jun-11

Nytränad. Snart ut till byn på mat. Bror tar studenten. 3 år sen för mig... Jisses.
RSS 2.0