Mån 31 jan-11 #2

Hej hej hemskt mycket hej ditt jävla illamående. Så du hittade mig idag också, trevligt! Jaha, vad ska vi hitta på idag då? Ska vi leka det-känns-som-du-ska-spy-men-det-gör-du-inte-och-det-är-värre-än-att-faktiskt-spy-leken? Neeeej den har vi ju lekt varje dag i snart en vecka! Lessnar du inte? Nehe, aja, jag har väl inget val. Vi leker väl den där dumma leken igen, bara för att du tycker det är så roligt och jag är för snäll och mesig för att säga nej till nån som ber så snällt. Eller snarare tjatar ihärdigt. Men, imorrn får du komma på en annan lek, för jag är less på den här nu.

Mån 31 jan-11

Blir ett gnällinlägg nu. Mår pyton, är utmattad, orolig i kroppen, i huvet är det aldrig tyst. Kommer inte till ro att somna, och om jag väl lyckas blir det väl som alla andra nätter. Usel sömn, vakna flera gånger, drömma konstant. Börjar få panik, är less, frustrerad och längtar efter lugn. Efter tystnad. Att få vara lugn i kroppen, bara för en stund. Snälla vad-det-nu-är, låt mig få vila lite grann, en natt, så jag orkar med att må dåligt imorrn istället. Vill ju bara få sova bra... Snälla, bara tills imorrn. Sen kan du få väcka mig före 10 om du vill det, ditt odrägliga illamående, men låt mig få sova bra till dess åtminstone!

Sön 30 jan-11 #4

Ok, nu är jag less. Nu vill jag inge mer. Antingen så kan jag ligga med en jävulsk magsjuka 1-2 dagar och sen är det bra, eller så lämnar illamåendet min kropp pronto och så glömmer vi det här. Det är de två alternativen jag erbjuder vad det nu än är som spökar i mig. Vägrar vara mitt i mellan längre.

Rätt tam match det var nu ikväll mellan Fyrvalla och Brunflo B. Visserligen var det lite blod, men det var mesigt blod från en näsa och med en rätt skrattretande uppvisning drama queen-style. Hur som, Fyrvalla vann med 11-3. Ett plus till den som satt i seket. Du fick oss att skratta. Vi var ett litet gäng från IBFF på plats på ATS. Jag, Malin, Gus, Halle, Classe och Bunde. Och på lördag vankas det IBFF-fest då både damerna och herrarna är spellediga. Känns som ännu en legendarisk kväll väntar.

Sön 30 jan-11 #3

Så där ja! 3 poäng för herrarna efter en vinst med 7-4 mot JIB B. Höll på att ramla av bänken några gånger då jag vart så nervös och uppspelt. Fick min efterlängtade korv med ketchup och vitlök, dock var brödet inte så frasigt som jag drömt om. Kaffet smakade satan. Men det var en trevlig eftermiddag på sporthallen.

Damerna spelade 6-6 mot Söderhamn, och därmed var vår 3 poängs-trend över. Men, fortfarande obesegrade och så ska det förbli!

Sön 30 jan-11 #2

Vaknar, får världens våg av illamående. Djupandas några minuter och det lugnar ner sig. Nu är jag less på det här jävla konstanta illamåendet!

Laddar kroppen med musik, blir iväg och kolla herrarnas match mot JIB B sen efter kl 14. 3 pinnar ska de ta!

Damlaget spelar match just nu mot Söderhamn. Den borde vara slut vid det här laget, men matchen är inte händelserapporterad. Dragit iväg ett sms för att få reda på resultatet.

Sön 30 jan-11

Ikväll är jag djup. Lugn, harmonisk och riktigt djup. Snackar med Sören, och min filosofsida kom fram.

Börjar med musik. Musik är allt för mig, kan inte leva utan den. Det är den som får mig att hålla mig i balans. Skulle garanterat hamna i tvångströja i en madrasserad cell utan den. Är jag arg har jag musik som tar ut lite aggressioner så jag slipper skrika och slå sönder saker. De gånger jag är ledsen finns det låtar som hjälper tårarna att komma ut, och när jag är glad har jag musik som förstärker lyckoruset. Utan min musik skulle jag vara ett labilt vrak, en riktigt trasig människa, vilse i mig själv. Köra bil utan musik, åka buss, gå på stan ensam och mysa utan musik är omöjligt. Går jag på stan när det är massa folk är det musiken som håller mig samman. Som säkert många vet har jag det jobbigt med folksamlingar. Blir lätt uppretad eller panikslagen, men några sköna toner håller mig i ett stycke. Lugn, harmonisk.

Sen kom vi till det här med livsinställning. Jag har en livsfilosofi som jag lever efter, och tror att om fler hade gjort det skulle vi ha en bättre värld. "Jag kan ensam inte påverka hela världen, men jag kan påverka min lilla del av den, och det ska jag göra så bra jag kan". Det kan vara saker som att ställa upp för vänner, le mot en främling, småprata med en gammal dam eller herre på bussen, hjälpa nån man inte har nån aning om vem det är, sprida glädje omkring sig. Det är såna små saker som kan verka obetydliga, men som faktiskt gör skillnad! Jag menar, om en total främling skulle le mot dig, visst skulle du genast bli lite gladare? Så istället för att ligga hemma och tänka på världens alla stora problem och säga "Det där kan jag inte göra nåt åt" och bara skita i allt, tänk istället på vad du faktiskt KAN göra. Små saker gör oftast större skillnad. Prova det nån gång, le mot personen i kassan, mot någon du går förbi, den som sitter på sätet till vänster i bussen. Du kommer känna dig bättre med dig själv, du kommer le åt hur bra det fick dig att må, att personen log tillbaka och du kommer alltid tänka på att med såna små medel kan du förgylla dina dagar, din och andras tillvaro. Livet blir så mycket roligare om du vet att du gör det du faktiskt kan göra för att förändra din del av världen. I alla fall blir mitt liv mycket härligare när jag lever på det här sättet. Jag trivs, jag vaknar vissa dagar och bara älskar allt. Visst har jag dåliga dagar också, men det är ändå de bra man minns. Känslan av total lycka, den glömmer man aldrig.

Sen vart jag ju så jävla tvärsugen på en grillad i French Hot Dog-bröd med ketchup och vitlök. Ge mig!

Lör 29 jan-11 #2

All intagen föda är kvar i magsäcken. Nåt som fortfarande även är kvar är illamåendet. Går väl över till slut. Hellre förr än senare, tack!

Laget vann med 6-2 mot Ljusdal idag. Tydligen en dålig match spelmässigt, men de lyckades ta med sig 3 pinnar. Match mot Söderhamn imorrn, och även där är det 3 poäng som gäller!

Hatar att gå på stan när det är myche folk. Människorna som går sakta, tar upp hela jävla vägen och tror de är de enda personerna på hela stället, JAG HATAR ER! Köpte fotbollsstrumpor i alla fall. De jag spelat i nu har jag ju fan haft sen urminnes tider, sen fotbollstiden i Tandsbyn. Lätt 8-9 år, så nötta är de ju helt klart. Men nu har jag nya, fina, svarta strumpor till innebandyn. Skönt, så kanske jag slipper den brännande känslan på fossingarna efter man sprungit i strumpor som är så hårda och nötta så de är som ett rivjärn...

Lör 29 jan-11

Snart spelar damlaget första matchen. Jag sitter hemma och försöker hålla nere frukosten. Kul liv... Verkligen askul. Vaknat flera gånger av illamåendet under natten. Har det inte gått över innan helgen är slut må jag ju ringa nån doktor som säger "Avvakta".

Må ha mig in på stan. Inte riktigt sugen på det just nu, men måste göras. Ingen som kan hämta mig och köra runt mig i rullstol på alla ärenden jag har? Slå en pling i så fall! OBS, rullstolen bör vara utrustad med spypåsar utifall. Lyckats hålla nere det än så länge, men man vet ju aldrig.

Fre 28 jan-11 #2

Tog mig iväg på Tages för lite IBFF-fika, men mådde så satans illa så vart itt nå gym. Får lite ångest, men är nog bäst så. Blir inte heller nån bortahelg för mig utifall det skulle va nå magsjuka. Vore ju trist att smitta ner hela laget. Efter fyra dagars konstant illamående tycker jag det borde hända nåt, men inget. Bara den där jobbiga känslan att behöva kexa. Hoppas det går över fort så jag kan träna till veckan istället!

Fre 28 jan-11

Cirka 12 timmars sömn i natt, ändå vaknar jag helt utmattad och illamående återigen. Det suger rätt hårt. Nåt skumt är det... Bara att kliva upp, packa gymväskan och dona lite innan jag far ut på Frösön. Blir en fika på Tages med några ur IBFF innan gympasset. Må ner i äckelcity också för lite ärenden...

Imorrn fer ma ner till Ljusdal och Söderhamn. Gruvar mig lite smått med tanke på min skumma fysiska status. Men det ska nog gå bra hoppas jag.

Tors 27 jan-11 #2

Fruktansvärt dålig uppslutning på träningen. Fem spelare plus målis. Martin var snäll och tog vår träning då både Gunnar och Stefan var borta. Körde lite skotträning, och det behövs för min del i alla fall. Men helt seriöst, sista träningen innan en helg med två matcher. Dåligt dåligt.

Känt mig helt sjukt jävla skum i kroppen senaste dagarna. Nåt som inte stämmer... Och upp på det plågar jag mig själv helt i onödan, tror jag. Plågar mig själv gör jag i varje fall. Är ju som rätt halvjobbigt...

Opepp från att jag vaknade i morse, fortfarande opepp. Lär väl försöka ha mig på gymet imorrn om humöret är bättre än vad det är nu.

Tors 27 jan-11

Vart ingen innebandy igår, däremot kalas med folk från Malins klass. Jag var äldst där. Kändes skumt när de kollade i skolkatalogen, och jag tog studenten för snart 3 år sen. Så gammal är jag väl inte? Det var rätt kul i alla fall.

Pappa ringde nyss. Han skulle komma på kaffe. Men så var det nån liten pojkspoling som körde som en blådåre och smällde rakt in i sidan på Pajeron. Rätt less pappa jag har nu. Skulle vilja se utskällningen killen fick. Sällan man ser pappa arg, kan tänka mig hur jävla less han vart. Tur han klarade sig, men synn att han må syssla med sånt här idag, han skulle ju komma förbi på kaffe! Hoppas han har tid ändå.

Träning ikväll då! Jajamän, härligt.

Ons 26 jan-11 #3

Här går det undan! For iväg på Apoteket Glädjen med Malin, för det vart ju som så att min kropp äntligen ska få sitt efterlängtade rötjut ikväll! Tog en sväng förbi solariet, så nu ser jag väl inte fullt lika sjuk ut som innan. Nån nyans brunare.

Står just nu inför samma problem som alltid. Vad fan ska man ha på sig? Jeans och t-shirt eller köra på nåt roligare? Må ju som tänka praktiskt också. Lär ju ska knata hem i natt, och det lär ju inte vara över nollgradigt, garanterat!

Ons 26 jan-11 #2

Älskar att duscha. Lägga mig i badkaret och låta vattnet skölja över mig. Sjukt avslappnande. Jobbigt dock hur mycket man hinner fundera. Skallen fylls av tankar. Så egentligen är det inte så avslappnande samtidigt som det är det... Men det är nog inte så konstigt att det är i duschen jag funderar. Enda gången det är typ tyst, förutom vattnet som spolar. Annars är ju mitt liv fyllt av musik och andra ljud. Hinner som inte fundera så myche när jag ylar med i alla bra låtar jag har. Grunna må man ju göra då och då. Jobbigt bara att det är vid tillfällen då jag behöver total tystnad och ro i huvet. Som när jag ska sova till exempel.

Ons 26 jan-11

Så har man landat hemma igen. Vart på lunch på Eastern med lite IBFFare. Alltid lika trevligt att umgås med dem! Synn bara jag inte direkt tjänar nåt på en buffé. Orkar äta så jävla lite... Men men, tre vårrullar, fyra friterade räkor eller var det var, ett kycklingspett och lite ris och nudlar fick jag i mig!

Riktigt tråkig match i natt. Penguins vann med 1-0 mot Islanders. Dock var de två första minuterna intressanta. Tog 26 sekunder innan slagsmål nummer ett, och nummer två kom cirka en minut efter det. Sen var det rätt dött till efter slutsignalen då det vart lite gruff i sarjhörnet. Låg i en matchtröja, Staal. Hade hellre sett att det stått Letang. Vilken hunk!

Skulle vart på gymet, men vart itt nå av det. Känner mig fan inte helt hundra idag heller. Det är nåt konstigt i kroppen min. Så jävla typiskt...

Kvällen bjuder nog på innebandy. Fara iväg med Malin och heja fram Marias korplag!

Tis 25 jan-11 #2

Lite småtrist att halva truppen är borta från varje träning. Men bara att göra det bästa av situationen! Inte helt pigg i kroppen idag dock, men även där gäller bara att göra det bästa man kan!

Har en lite skum hobby. När jag åker buss till exempel har jag alltid musik i öronen. Då brukar jag sitta och kolla på alla andra, hur de beter sig. Försöka se på deras kroppsspråk vad de pratar om,. hur de är och så vidare. Även att hitta på en historia om varje person. Vad de jobbar med, hur de bor, intressen och liknande baserat på vad jag ser. Fördriver ju tid i alla fall, så.

Tis 25 jan-11

Åh vad skönt att få sova riktigt! Även om jag drömt som en idiot (som alltid) så känner jag mig fan rätt utvilad. Härligt! Gick på myrar man sjönk ner till midjan i denna natt. Vi hade nån IBFF-dag. Hur som, lyckades vakna vid 11, såg solen ute och vart på strålande humör! Akta dig solen, idag kommer jag stråla ikapp med dig!

Ska snart iväg en sväng, sen ikväll är det innebandy. Efter det fer ma iväg återigen. Hockey serru!

Vilken underbar dag, inte ens att magen gör ont bryr jag mig i!

Mån 24 jan-11 #3

Kan inte säga för många gånger hur jävla mycket jag gillar IBFF. Klart skönaste föreningen!

Efter cirka fyra nätter med extra usel sömn blir det nog tidig kväll. Utmattad! Har ett dygn framför mig att orka med. Innebandyträning, hockey, promenad. Apropå promenad, fy i helvete vad halt det är! Känner mig som en pensionär där jag försöker ta mig fram. Även att träningsvärken i benen och röven gjorde det så mycket jobbigare och svårare att ens komma framåt. Var som klassikern två steg framåt ett bakåt. Fram tog jag mig ju, men inte lika graciöst och snabbt som vanligt...

Mån 24 jan-11 #2

Vart bara 45 min på gymet, men bättre än inget! Räckte ju för att göra mina armar sega...

Min lilla forskning eller vad man ska kalla det går ju asbra! Klart en succé än så länge!

Må sova länge imorrn så jag orkar vara vaken hela natten. Hockey it is!

Mån 24 jan-11

7.45, Rolandz - "Har jag fel" börjar spelas på telefonen. Dags att kliva upp och ta tag i tvätten. Snark. Hoppas det går fort så jag hinn ut på Frösön för ett pass på gymet.

Jag och mina störda jävla drömmar. I natt såg jag Kotten vandra runt på stan. Hon hade minnesförlust. Jävla obehaglig dröm, hon mindes inte ens mig. Huvva! Goungen min.

Sön 23 jan-11 #2

Men skön dag! Vi spelade riktigt bra, sjukt kul var det! Vann mot Alnö med 8-1. Gjorde 2+1, och brände öppen kasse på ett klockrent pass från Micha. Borde ha funnits nån slags censurering, lät ungefär såhär: "Jävla satan fy faan i helvete vad jävla less jag blir!". Tog min revansch en kort stund senare i ett nästan identiskt läge. Pass av Pia från höger, drog den på volly i öppen kasse. Skönt! Hängde matchens första efter 38 sek, och även det sista målet. Pia hängde ett assisterat av mig. Har en statistik på 10+3 efter den här helgen. Skönt med mina allra första assist!

Herrarnas match var en riktig nervkittlare. De lyckades vinna med 5-4 efter ett gäng riktigt fina mål! Domsluten vart jag stundvis brydd över, så även alla andra. Men inget att göra åt. Har de blåst så har de...

Lär va hyffsat mör i kroppen imorrn, men ska fan försöka ha mig på gymet. Har ju hållt igång bra den här veckan! Antingen gym eller innebandy, eller båda delarna, varje dag.

Sön 23 jan-11

Mindre än 4 timmar till match. Smyger runt i min morgonrock som känns som en kungamantel, lyssnar på Edguy och fortsätter den mentala uppladdningen. Idag ska vi göra bättre ifrån oss än vad vi gjorde igår! Jag ska slita som ett djur, göra precis allt jag kan! Och det jag har mest problem med är mitt tålamod. Jobbar på det hela tiden, och idag ska det bli bra! 13.00 ATS är det som gäller! Och självklart ska man kolla herrarna efteråt.

Lör 22 jan-11 #3

Vinst med 4-2 efter en match som var sådär... För mig personligen var det en bra match. Spräckte assistnollan! Gjorde 0+2, så nu har jag en statistik på 8+2. Hade dock grymt svårt med skyttet och kontrollen idag. Skulle gärna nätat, men bara på't igen imorrn!

Då sitt man och väntar på nåt livstecken från övriga i damlaget. Skulle bli en helkväll. Får se hur många man blir, om det blir så pass att planerna ens slår i verket. Vore ju som grett, en kväll tillsammans efter match och innan morgondagens drabbning mot Alnö!

Har en redig träningsvärk i rompa. Tog på rätt ställe då när jag var på gymet i går! Ska ju ha en en-strecks-rompa. Inte två som det är nu. På god väg!

Lör 22 jan-11 #2

Efter ett avsnitt Jesse Ventura slocknade jag. Det där med hypnos tror jag inte på förrän jag själv upplever det...

Hur som helst, nattens drömmar var skumma. Särskilt den sista. Skulle fara till USA med familjen. Vi var på Willys innan och köpte godis att ha på flyget, fast man inte får. När vi kom fram till nån busstation som skulle ta oss till flygplatsen hade mamma glömt biljetterna hemma. Hon fick låna bilen av Susanne i innebandylaget, och när hon for iväg var hon Maria i laget! Vi andra hoppade på bussen och for utmot Frösön. Jag och min bror sprang in som dårar på flygplatsen. "NHL NHL NHL!!!" skrek jag där jag sprang. På tavlan som visar avgående flyg stod det "Ranger - Senators". Det var dit jag skulle tydligen...

Hur som helst! Tog evigheter att slockna, drömt som en idiot så hjärnan har inte fått vila i natt heller, men har tagit mig upp och dragit på Edguy. Nu jävlar ska det laddas för match! Kl 14.00 ATS, kom och stötta oss!

Lör 22 jan-11

Ingen ovanlighet att je ligg sömnlös om nätterna. Så även nu, självklart natten innan match. Blir så jävla lej! Medicinera mig? Knocka mig? Tråka ut mig?

Metal mitt i natten, uppskattar säkert folket som bor ovanpå och bredvid. Inte så jag bryr mig direkt, ni väsnas rätt bra själva...

Fre 21 jan-11 #3

Behöver väl inte säga vem som vann bowlingen, men Kotten gjorde det riktigt bra med en andra plats! Mamma och jag drog nå snygga dansmoves och lill-Kotten skämdes ögena ur sig. Moahaha!

Bazinga! Åh, Sheldon. Älskade Sheldon. Bazinga!

Fre 21 jan-11 #2

Kaffe och bulle innan gymet. Trevligt. Kände av den gamla knäskadan lite på gymet, så tog i så gott jag kunde utan att riskera nåt. Magen börjar komma i form, benen är hårdare, rumpan börjar väl så smått komma på plats, fast det är fortfarande en två-strecks-rumpa. Det går inte för sig. Ett ska det va! Må börja våga mig på att köra ryggen snart, bygga upp den så jag inte blir invalid efter nån smäll på plan. Skulle ju suga rätt jävla hårt...

Slänga i sig lite middag innan Kotten och mamma kommer, om jag hinner det...

En fundering på bussen hem. Varför är det så obekvämt att sitta bredvid en främling? Va fan, folk står hellre än att sätta sig bredvid nån. Jag ogillar starkt att sitta bredvid nån jag inte känner, men gör hellre det än står. Om inte främlingen stinker urin eller rök förstås... Då tar jag en annan buss.

Fre 21 jan-11

9.40 vaknade jag självmant. Chockad låg jag kvar och försökte somna om, utan att lyckas. Hmm? Nåväl, bara te å kliva upp och mursla på med morgonsysslorna. Häva mig iväg på gymet sen då!

Idag fyller två små pojkar år. Grattis Flänsosten och Smulan.

Discobowling ikväll med älskade lilla Kotten och mamma. Sen blire en tidig kväll, ladda för dubbla matcher i helgen!

Tors 20 jan-11 #2

Vart dubbla träningar. Först damträningen, såklart, och så var herrarna kort om folk så Maria och jag fick hoppa in. Kände mig som enbart rekvisita. Tillför inte sådär otroligt mycket för dem, men ett mål gjorde jag! Jajamän.

Ska ha mig iväg på gymet imorrn! Sen är det matcher lördag söndag. Veckan därpå blire ju självklart gym, innebandyträningar och sen iväg till Ljusdal och Söderhamn för två matcher på helgen. Har ju knappt tid till vin! Huvva, har det gått för långt?

Tors 20 jan-11

Att kolla på en dokumentär om jordens undergång inom en snar framtid precis innan man lägger sig är ingen bra idé. Dock är det en konspirationsteori jag inte riktigt tror på, men kan ändå inte hjälpa att fundera. Kommer jag inte hinna med allt jag vill? Måste jag skaffa barn nu på en gång om jag nån gång kommer få uppleva att bli karatesparkad i magen från insidan? Vill inte ha ungar precis nu, men är jag så illa tvungen? Eller ska jag välja att gå på magkänslan och inte tro på den här teorin alls, och chansa helt enkelt? Det byggs ju underjordiska bunkrar i USA bland annat så att de rika och mäktiga ska överleva jordens undergång. Men ändå tänker jag "Fan, bor ju i Östersund. Här händer inte såna saker. Lär klara mig ändå...". Aja, hur som helst. Lär ju märkas om min magkänsla stämmer eller inte. Hoppas den stämmer, för jag vill då leva längre än 23 år.

Vart iväg på Sejfa, lämnat papper och pratat lite. Nu är det bara att ladda för träning.

Min forskning om alternativ inkomst går framåt. Inga pengar på kontot än, men har en känsla av att det inte dröjer länge innan den första insättningen... Då har jag råd att finansiera dumheter.

Ons 19 jan-11

En resa till Sydney, allt betalt. Vettefan om jag vill fara, det är ju lite vääääl varmt där nu! Plus att jag har innebandyn. Det går helt enkelt inte.

Smuttar på morronkaffet, suktar efter prillan som kommer bli min sista då jag inte har råd för tillfället...

Ska komma förbi på Sejfa med mina papper då de måste diskutera om de har plats för en lärling. Hoppas Marklunds hör av sig snart. Börjar bli less på det här att vänta...

Vill ha Illuminati-kortleken. Jag vill jag vill jag vill.

Tis 18 jan-11 #3

Att gyma så nära inpå innebandyträning var så här i efterhand lite halvdumt. Ingen riktig styrsel i armarna. Allmänt slö. Nya tag på torsdagsträningen!

Tänkte göra ett litet experiment. Terrorist, atombomb, terrorattentat, spionage, spränga, smuggla, al-Qaida. Sådär, nu får vi se om en radiostyrd fluga blir permanent hyresgäst här, om jag får en sten på fönsterbrädan eller ett chip i mitt bankkort.

Och så vart man godissugen...

Tis 18 jan-11 #2

Armarna får förbli i hängande läge. Må vara mest klen i stan! Axlarna mina, fan tränar jag dem så blir jag som en polio-sjuk i armarna. Men, bara att dra i mig protein-shaken nu och sticka iväg på innebandy! Hem och vända, ingen rast och ro här inte!

Är rätt jävla glad att jag bor där jag bor. Efter det man fått veta om USA inser man ju att man lever i en liten bubbla.

Tis 18 jan-11

Hann inte iväg på Sejfa, må ta't i veckan. Satt däremot som ett jävla fån på Arbetsförmedlingen. Nästa gång må jag ha en manlig, för fruntimmret jag fick nu pratade så mina öron blödde, och inte ett vettigt ord kom ur mun på na... Huvva.

Tog mig iväg på gymet igår i alla fall, lite smått träningsvärk i magen nu. Fint det! Må ju få fram rutorna mina... Ska snart iväg igen, och ikväll blire innebandy as usual. Grett, myche grett.

Joråsåatt... Må kolla statusen på forskningen! Moahaha!

Mån 17 jan-11

Iväg på Sejfa, Arbetsförmedlingen och Friskis. Fullspäckad eftermiddag. Härligt!

Sön 16 jan-11 #3

Vart som väntat inget gym idag. Alldeles för trött i skallen och kroppen. Däremot ett pass inplanerat imorrn efter ett besök på en elfirma och Arbetsförmedlingen. Ska fan i mig få tydligare konturer på magen! Och liiiiite större överarmar så jag får plats med fler tatueringar. Moahaha!

Håller på med lite research just nu, kan inte tala om vad för slags research utan återkommer i den frågan när jag kommit lite längre fram i arbetet. Men busig känner jag mig!

Snart är det tisdag! Det betyder innebandy. Och det gör mig glad. Två matcher i helgen. Spö ska ni få Sundvallsfjollor!

Sön 16 jan-11 #2

Vart väl kanske 5 timmar usel sömn i natt. Börjar bli less på det här. Medicinera mig!

Känns inte som det blir nåt gym idag. Även halvuselt humör som inte ens hockeyslagsmål kan ordna upp! En kopp kaffe på det här så får jag se om jag blir nå piggare...

Slänger upp lite bildbevis från gårdagen! Hade bara med mig kameran hos Ronny, men det är bättre än itt nå alls!

   

Sön 16 jan-11

Strax efter 4.30 kom jag hem. IBFF-taxi. Rom och cola virgin var min kväll. Hur fan ska jag ta mig upp i hyffsad tid imorrn och häva mig på gymet??? Eller, idag rättare sagt... Förgalej hos Ronny. Vidare mot Trian. Ännu en IBFF-kväll i arkivet!

Lör 15 jan-11 #2

Herrarna förlorade, synn som fan.

IBFF-dagen fortsätter med en IBFF-kväll. Fan vad jag gillar den här föreningen!

Lör 15 jan-11

Jag och mina skumma nätter, mina skumma drömmar och min usla sömn. Men, bara att kliva upp och göra ännu en dag!

Idag är det herrmatch som står på schemat. Aftonen är helt öppen...

Fre 14 jan-11 #2

Torsk med 4-3, men vi förtjänade minst en poäng. Riktigt bra match gjorde vi. De som fick spela iaf... Sint.

Än nu då? Ska jag orka bli pepp och sprudlande igen, klä upp mig och gå ut? Eller ska jag ligga och glo dokumentärer? Är ju som inte direkt nåt trevligt sällskap för tillfället.

Fre 14 jan-11

Hämtade en kvittrande mamma på tåget. Nu har jag inga hjul längre. Måste ha jobb pronto så je kan skaff me en bil! Känner mig hyffsat handikappad utan...

Uppladdningen för kvällen har börjat. Det är 20.00 i Lugnvik sporthall som gäller om ni vill se drabbningen mellan IBFF och JIB i en DM-match.

Efter det kan det eventuellt bli en liten pubrunda. Möta upp folket från byn då Kicken fyllt år. Nyktert of course, jag är ju seriös nu! Erhm, ja i alla fall idag. Ändå rätt osugen på att dricka nåt. Börjar ju fan få rutor på magen! De syns bara ibland, och i vissa vinklar och ljus, men de är på g!

Ur stereon dunkar gammal hårdrock, gäller att ha rätt mode innan jag kliver in på plan!

Tors 13 jan-11 #3

Träningen var rolig som alltid. Kändes rätt bra även denna gång, fast det hoppade lite grodor ur mun på mig vid ett antal tillfällen...

Herrarnas match slutade 3-3. Hett på plan. Lite väl hårt ibland. Hoppade grodor på hela plan, det kom lite blod, ljudnivån var rätt hög. Förstår inte de som är så jävla ful i mun och käftar när de spelar. Fel att bara va tyst liksom. Enda som kan hända efter en avblåsning när man tjaffsar är att man åker ut. Det fick en kille i Fyrvalla veta, då han åkte ut 2+10. Rätt åt han! Det ska vara roligt att spela, det är inte på blodigt allvar, även om det just i den här matchen kom lite blod...

Tors 13 jan-11 #2

Drog en rejäl sovmorgon. Hatar att jag inte kan sova på nätterna! Hur som, satte mig i bilen och styrde ut mot byn. Donade i mammas lägenhet. Hälsade på Kotten ute i huset. Letade gammkatten som vart borta ett tag tydligen. Lussekatterna jag snodde ur mammas frys smakar pizza... Typiskt.

Träning ikväll! Pepp. Herrarna har match efter, och självklart ska man supporta dem! Då är det fan bäst att de är i Lugnvik och stöttar oss i vår DM-match mot JIB imorrn kl 20...

Börjar se ett litet sexpack! Faktiskt. I vissa vinklar, men skit samma. Det finns där!

Tors 13 jan-11

For iväg och kollade innebandy med Pia, Micha och Gus. Jonas, Malin, Katta och Krabba kom förbi också. Alltid lika trevligt att umgås med IBFFarna!

Jag är rätt okunnig om den stora världen. Vad som händer. Orkar helt enkelt inte engagera mig, för jag kommer bara bli så jävla arg och känna mig så hjälplös. Men nu har jag en del dokumentärer att kolla på, och en mindre föreläsning att lyssna på. Lär vara fly förbannad efter det. Nåt som jag är säker på är att 9/11 INTE var en terrorattack. Garanterat planerat av folk som har anknytning till USAs regering. Garanterat! Men det är väl en av alla saker man aldrig får veta sanningen om, och sånt gör mig galen! Då är jag hellre ovetande, fast jag gärna vill veta massa om det mesta. Brukar ha hyffsad koll på det som rör mig och min lilla värld, men räcker det? Nu känner jag mig ju som en som bott avskilt i skogen och aldrig träffat en människa eller läst en tidning...

Ons 12 jan-11 #3

På väg ut på Frösön åkte jag förbi en olycka i den "ökända korsningen" som den så fint kallas. Två brandbilar, en polisbil och en bärgningsbil stod där. Efter jag tränat och skulle hem åkte jag Vallaleden ner, och där vägen från Vallsundsbron kommer var det en olycka. En taxibil hade åkt rakt fram från bron, över en skylt och in i en annan bil. Ambulanser, poliser och brandmän även där. Det är rätt obehagligt när man kör på kvällen och möts av massa blåljus och långa köer. Närapå jag själv vart av med huven. Såg itt nå åt höger pga min co-driver, men tack vare densamme vart det ingen smäll. Även det i den "ökända korsningen".

Mina armar går knappt att lyfta. Bra tecken? Tycker bulan på överarmen blitt större. Kanske önsketänkade, kanske det är sant. Vem vet. Skulle ha mätt mina späda överarmar innan jag började med träningen.

Ons 12 jan-11 #2

Till er som gör reklam för era bloggar på min, DRA ÅT HELVETE!! Så, då var det sagt.

Efter vår lilla "kupp" i lördags eller vad man ska kalla det, väntar hämnd för mig och Halle. Dags att koka ihop ännu ett hyss...

Iväg på gymet då!

Ons 12 jan-11

Avslutat dagen med att se P.S I love you. Vilken mysig film! Den mycket av det jag gillar i filmer. Humor, romantik, irländsk musik och ett par snygga karlar. Jag känner mig förälskad efter sånahär filmer. Men i vem? Ja det undrar jag med... Nån blire väl nån gång framöver kanske!

Gym imorrn då, sen iväg och fastna på bild. Så därför må jag sova, vill ju inte se ut som Corpse Bride den här gången också!

Tis 11 jan-11 #3

Skönt att komma hem från träningen och inte vara flyförbannad på mig själv. Kändes rätt hyffsat idag. Kort träning torsdag, match fredag. Nåt gympass ska leta sig in däremellan också.

Gräsligt godissugen nu. Enda alternativet är Raggar-Statoil, där en chokladkaka kostar tusen spänn. Men det kan det vara värt. Kommer antagligen ge vika för begäret... Blir nog en film på det! Annars vore ju en kladdkaka rätt jävla gott också... Synn de jag bakar blir som knäckebrö!

Tis 11 jan-11 #2

Laddar för träning med ZZ Top på hög volym, studsar runt och beter mig som en dåre helt enkelt. Humöret höjs, jag blir full av energi och helt rätt stämning för innebandy. Kan inte sitta still!

Tis 11 jan-11

En jävla tung natt. Svårt att somna, helt sinnessjuka drömmar. Spelar ingen roll hur länge jag sover, är ändå helt jävla utmattad när jag vaknar på grund av drömmarna.

Såg "Die Welle" i natt. En film som fick mig att fundera.

Tar och styr ut mot byn en sväng. Vattna mammas blommor och ta in posten. Kanske svänga förbi hos pappa och hämta vatten och självklart pussa på Kotten.

Ikväll är det innebandy!

Mån 10 jan-11 #3

Grym uppslutning på mötet... Sex från föreningen. Men vi fick fika! På väg hem drog jag fetaste sladden hittills i rondellen vid ATS. Moahaha! Hade mamma suttit bredvid hade hon antingen skrikit som fan, eller fått hjärtstillestånd. Jag däremot lyckades behålla lugnet (som alltid) och redde upp situationen klockrent. Får kickar av att sladda, köra foooort och köra om. Mmmm! Gillar't!

Mån 10 jan-11 #2

Tog mig iväg på gymet. Känns rätt bra i kroppen...

Telefonintervjun gick väl bra den med, får se hur det blir nu framöver. Må skaffa mig en bil ju.

Iväg på årsmöte med IBFF om en stund. Hoppas det finns fika!

Mån 10 jan-11

Upp ur sängen och iväg mot gymet. Har telefonintervju idag också... Ska bli intressant. Men nu, ladda bilen med skivor och fara ut på ön.

Sön 9 jan-11 #2

Varför har jag så svårt att behålla kläderna på? För att jag gillar att va naken...
Varför är jag blåslagen? Halkade i duschen X antal gånger.
Hur tog jag mig hem? Taxi, betalad av en Kramfors-bo. Tack kexet!
Vart är Marias julklapp? Låg i innerfickan på jackan, och nu har hon fått den.
Vart är min handduk och mina kläder? Sportstugan. Fick med mig en handduk, en sko och en strumpa hem idag.
Varför är jag så jävla cp? Ja det kan jag inte svara på...
Varför dricker jag tills allt är slut? Inget bra svar på det heller. Brist på självdisciplin?
Hur pass naken var jag igår? Helt.

For till Sportstugan och städade lite. Vi är ett gäng grisar i IBFF, och då såg det ändå värre ut i natt tydligen!
Drog ett gympass med Emma. Musklerna lockas inte fram med lathet!
Träffade ett par killar från Kramfors-trakten nu i eftermiddag. Vart en liten middagsdejt på Max. Ändå en rätt effektiv dag för att vara en dagen-efter.

Sön 9 jan-11

Fosterställning i badkaret. Stört omöjligt att ta sig upp. Varför har jag så svårt att behålla kläderna på? Varför är jag blåslagen? Hur tog jag mig hem? Vart är Marias julklapp? Vart är min handduk och mina kläder? Varför är jag så jävla cp? Varför dricker jag tills allt är slut? Hur pass naken var jag igår?

Det jag minns var roligt i alla fall.

Lör 8 jan-11

Lördagen och lagfesten är här. Nu jävlar kör vi IBFF!

Fre 7 jan-11 #2

Sett till så jag kommer ha träningsvärk imorrn på julfesten. Excellent! Nästa pass blir måndag, och tisdag, kanske onsdag och såklart torsdag. Eventuellt fredag? Får se...

Må börja packa väskan för imorrn. Men främsta problemet är vad faan jag ska ha på mig? Kanske får packa ner 3-4 olika outfits, se vad jag känner för imorrn... Jag menar, jeans och t-shirt är ju standard för mig. Kan slå på stort och köra nåt utan två separata hål för benen! Det här kommer ta hela kvällen misstänker jag... Må ju ändå slockna i hyffsad tid så man är utvilad för en heldag+helnatt+småtimmar. Minst!

Fredag, och jag ska inte ut. Skum känsla... Men fyllehockey i byn är under planering. Äntligen! Som jag har väntat, och längtat! Svanskotan, nu jävlar ska du få så satans mycket stryk igen så jag inte kommer kunna gå på evigheter även detta år. Moahaha!

Fre 7 jan-11

Underbart med plogbilarna som är ute och skrapar vägarna högljudt på nätterna... Verkar som alla bestämt sig för att ploga precis utanför fönstret mitt!

Tänkte försöka ha mig på gymet idag, sen går resten av dagen till förberedelser inför morgondagen.

Tors 6 jan-11 #4

Fotad i matchställ. Tveksam till att jag ser levande ut på bilden, men va fan. Pizza, dricka och massa tjatter. Det var mötet. Kul att träffa alla!

Nu börjar avsaknaden av sömn göra sig påmind. Kanske jag somnar i vettig tid ikväll? Återstår att se. Övergått från trött till övertrött då jag känner mig hyffsat normal ändå på nåt sätt. Men det lär väl skifta rätt fort misstänker jag...

Dags att ta tag i lite detaljer inför festen på lördag!

Tors 6 jan-11 #3

Min första tanke om att köra utan sömn idag gick åt skogen. Drog en tvåtimmars. Ska ju för fan fotas idag! Kan inte se ut som självaste Corpse Bride då inte... Känner mig fortfarande rätt jävla risig dock. Baksmällan har kommit smygande hela förmiddagen. Gruvar mig så in i helvete för att vakna på söndag! Varför gör man så här mot sig själv? Vi hade visserligen väldigt trevligt igår, och lördag lär bli legendariskt. Hoppas jag...

Karro har låst sig ute, så hon får spendera lite tid här innan jag far iväg på innebandymötet. Duktiga Karro! Kommer sakna na som fan när hon drar ner till Fjollträsk. Kanske man ska fara ner och hälsa på, gå ut på Stureplan i storstövlan och flanellskjortan. "Få' ma kom in hen ell?" Enligt Hinken är det aslätt att ragga i Göteborg med norrländska, och det må ju funka i huvudstaden med, men vem vill ha en sörlänning? Int je!

Tors 6 jan-11 #2

Gjorde ett ärligt försök att somna. Utan resultat. Å andra sidan är jag vaken i hyffsad tid, vilket innebär att jag kanske får vettiga saker gjorda idag? Nyss vart ut med hunn, då vi är hunnvakt åt systers jycke. Inte mycket folk ute halv sju på morgonen en röd dag...

Lindrar det lilla illamåendet med dricka i massor. Och självklart avsnitt av Big Bang Theory. Dock bara ett par avsnitt kvar att kolla på, sen då? Film?

Klockan är före sju, vad gör jag med resten av dagen?

Tors 6 jan-11

Kom just från Östman. Mycket trevlig kväll. Vart ingen krog, och det var lika bra det. Bra musik och trevligt sällskap. Då har man gjort av med lite överskottsenergi inför lördag. Behövdes! Drack kaffe med likör 43 i. Fyra koppar kaffe, så lär bli svårt att somna. Men nu tror jag att jag blitt vuxen, för jag tyckte fan det var gott med kaffe!

Hem i tid till att se tredje perioden mellan Tampa - Pittsburgh. Enorm ledning när jag slog på streamen, så blir vinst ju för Penguins. Har systers hunn som sällskap. Alltid trevligt med djur! Lite fläskfilé och Resorb, en efter-maten-snus så är jag nog redo för sängen sen.

Tis 4 jan-11 #4

Skönt att komma hem från träningen utan att vara arg på mig själv! Kändes rätt bra, förutom att konditionen är lika med noll...

Smider lite planer inför julfesten. Får se om resten går med på det här... Moahaha!

Tis 4 jan-11 #3

Mamma gillar inte alls när jag säger åt na att gasa, eller göra nåt annat, som att växla. "Är det du eller jag som kör?" sa hon, och eftersom jag är lika dryg som pappa brukar kunna vara sa jag "Vet du inte ens det?". Ha-ha, jättekul, eller hur?

Dunkar Slayer för att bli på rätt humör inför träningen. Äntligen är det innebandy igen! Abstinens efter bara fyra dagar...

Tis 4 jan-11 #2

"Försover" mig två timmar. Skulle iväg på gymet, men Emma kunde inte. Kanske lika bra, då träningsvärken från igår skulle göra det lite halvjobbigt... Haft gymkort en dag, och håller redan på med undanflykter. Obra...

Innebandy ikväll, vilar upp mig till dess. Verkar som ett par baciller tyckte att min kropp såg ut som en bra campingplats. Dock skiter de fullständigt i allemansrätten och dödar levande träd för fullt. Vänta ni bara, ska elda upp erat tält!

Känner mig småberusad. Det gungar... Men jag har inte druckit nåt, inget alls! Kanske är röken från bacillernas eld som gör mig lite lightheaded... Kanske de äter special-brownies också? Nåt skumt är det i varje fall.

Tis 4 jan-11

Planen att lägga mig efter hockeyn gick åt skogen. Då småkronorna åkte på däng vart jag tvungen att mysa lite med Sheldon. Säsong 3 är nu klar, och fjärde är på ingång. Beroendeframkallande!

Imorrn blir det ytterligare att pass på gymet och innebandy på kvällen. Äntligen! Dagarna till julfesten är inte många. Hur fan ska jag vara vaken och på plats kl 9.00??? Ett mirakel måste ske.

Insett att jag är lite som Sheldon på det sociala planet. Inte myche, men små detaljer. Tänker inte gå in på vilka då vissa kan uppfatta det som otrevligt... Och det är jag inte, otrevlig alltså. Inte så ofta i varje fall...

Mån 3 jan-11 #3

Far nöjd från gymet, kommer hem och blir tvärt onöjd. Jag är fan inte dum i huvet, ok?! Bara Sheldon kan göra mig glad nu. Ser klart sista halvan av säsong 3 ikväll, det blir fan min plan. Vägrar göra nåt mer idag.

Svordomar, svordomar och ett gäng andra fula ord. Murkan är glad nu, verkligen jätteglad. Strålar som en sol...

Mån 3 jan-11 #2

Trodde jag försovit mig, men icke. En natt med återigen helt sjuka drömmar.

Får för mig en rätt dum grej när jag ligger vaken på nätterna. När klockan närmar sig 3 och jag inte har för avsikt att sova, så tänker jag "fan jag drar en all nighter", bara för att nån timme senare slockna och sen sova bort halva/hela dagen.

Om några timmar blir det gymet. Och imorrn är det äntligen innebandy igen!

Rock, paper, scissor, lizard, Spock! Lite skadad av The Big Bang Theory, ja. Drömde om dem i natt... I alla fall Sheldon, urgulliga Sheldon!

Även att tidningspersonen i det här huset går i trapporna som en flodhäst med träskor...

Mån 3 jan-11

Ännu en natt då jag sitter uppe och ugglar. Tryckt i mig en jävla massa "mat". Hört att man inte ska äta på natten, men vad ska jag annars göra? Är för tillfället helt fast i The Big Bang Theory. Tycker Sheldon är så himla gullig!

Imorrn (eller ja, senare idag...) blir det i alla fall gymet, och så även på tisdag. Förhoppningsvis nån mer dag i veckan. Nu jävlar ska jag bli stor! Eller ja, lite större...

Kolla på det här klippet, man kan inte annat än älska Sheldon!

Sön 2 jan-11

Matchen i natt var blöt. Jisses vad det regnade. Lär ha vart rätt oskönt att ligga på isen...

Träffa lite fruntimmer från damlaget på Törners snart. Koka ihop lite hyss. Snart är det julfest! Gruvar mig lite. Hur fan ska jag kliva upp och vara på plats 9.00?!

Lör 1 jan-11 #3

Gråter ögonen ur mig, skakar som om jag har Parkinson. Tänker på dig Johanna. I wish I could fix you, I wish I could heal you. Det här fixar du! Det är alldeles för lätt att råka illa ut. Spelar fan ingen roll hur försiktig man än är. Gäller bara att vara på fel plats vid fel tillfälle så är det kört. Vissa har änglavakt, som Emma och Christoffer hade. Så även Johanna. Man känner sig så maktlös, vet inte alls vad man ska ta sig till. Finns inget man kan göra heller, förutom att tänka på den drabbade och familjen. Och det gör ont som faaan, det gör det verkligen. Jag tänker på dig Johanna, och på din familj, alla i din närhet. Det gör jag verkligen. Önskar jag kunde laga dig.

Lör 1 jan-11 #2

Låg och myste med Big Bang Theory till strax före 9 imorse innan jag lyckades somna. Småförtjust i Sheldon. Låg och skrattade rakt ut i min ensamhet.

Nu är det rester till frukost. After Eight, skumpa och ett par cider.

Lör 1 jan-11

Hade det trevligt med Karro, Emma och Maria. Lekte lite med Karro och Emma i deras fotostudio på kvällen. Vi är fan cp i huvet, och det är på riktigt! Men kul ihop, det har vi!

Då är det ett nytt år, inga galenskaper direkt och det känner jag mig nöjd över. Spelat drickpoker och vanlig poker. Dunkat musik och bara umgåtts. Hur härligt som helst, bara ta det lugnt. Då mår man inte helvete imorrn heller. I och för sig har jag en hel del att dricka upp här, så morgondagen kan bli hur som helst... Aja, lägger upp lite bilder från toket i studion!

   

RSS 2.0