Tors 17 maj-18

Var vaken med Tove från typ halv fyra imorse. Vid 8 väckte jag Patric, och bad om att få sova. Nio gav jag upp, ingen lät mig sova. Den här sparlågan räckte länge...

Patric och pojkarna for till cykelbanan så Tove fick sova där innan lunch. "Har du också sovit?" frågade Patric när de kom hem. Jo, som om jag skulle fått det. Nä, inte en sekund.

Vi for till sjön på eftermiddagen. Tänkte testa om Tove ville tupplura i vagnen. Det ville hon inte. Växlade mellan vagn och sele. När Patric och Leon körde henne i vagnen blev hon något nöjdare, Brodde tog då tillfället i akt och åkte i selen på min rygg.

Det blev grillat till middag, sedan lekte vi ute länge. Hos en grannfamilj, i lekparken, på gården. Ända fram till läggdags var vi ute.

Nu har jag precis tagit en dusch och nattat om Tove som såklart vaknade när jag i godan ro stod där i det varma vattnet. Tänkte att vad skönt, nu kommer jag i säng tidigt, men insåg att barnen somnade sent, och att det är lika sent som vanligt när jag lägger mig. Blöh.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0