Tis 15 maj-18

Vaknade supertidigt efter att knappt ha sovit. Hade tre barn som låg i hög ovanpå mig och gosade medans solen sken in genom fönstret. Patric tog Tove och jag fick leka lite med pojkarna, att solkatten som blev av min telefon var etr spöke som gömde sig i rummet och de skulle leta rätt på det. De tyckte det var superkul.

Patric och Leon for till skolan, Leon hade första inskolningstillfället idag. Jag och Tove lämnade Brodde på dagis, han skulle måla med vägkritor och hade inte tid att säga hej då, men vi hann gosa mycket på vägen dit.

Tog med Tove till öppna förskolan där vi var i 1,5 timme ungefär. Lagomt med folk, sånt gillar vi. På vägen hem somnade hon i sjalen och sov i 2,5 timme.

Hämtade grabbarna, sedan for vi på lite ärenden. Köpte solhattar åt barnen, hämtade ett par tofflor åt Tove, sedan unnade vi oss mjukglass. Supermysigt var det. På vägen hem fick vi stanna på en rastplats då vi fick tre akutkissnödiga barn.

Hela eftermiddagen lekte vi ute, efter middagen med. Cykla, gräva i sandlådan, leka med gubbar och bilar, Tove mådde gott i gräset där hon var upptagen med att känna och smaka på gräset. Sedan grävde jag, Leon och Brodde ner till Kina i sandlådan och så gungade vi lite.

Efter att barnen somnat satte jag mig framför hockey med Patric och småpratade. Tove har vaknat mycket, så kan bli en stökig natt. Igen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0