Sön 27 maj-18

Ååh vilken härlig dag vi haft! Först väcktes jag av kaffe på sängen och AcDc - Highway to hell som jag hade önskat igår. När Tove sovit första tuppluren och pojkarna lekt ute en stund satte vi oss i bilen och for ut till byn. Kosläpp skulle vi på, och vi hade sällskap av min pappa och hans fru. Tove satt fast i tutten mest hela tiden, eller gnällde. Vi gick tipsrunda, Leon kryssade i svaren och hade alla rätt. Leon och Brodde lekte i en traktor, det tyckte de var superkul! De fick mata kalvarna också. Sedan sprang korna ut, och oj vad de skuttade och hoppade! Brodde brände sig på en brännässla och ville hem. Tove var less. Leon var på gott humör, men kände sig klar han med.

Vi for till pappa, där lagade Patric lunch. Jag och barnen var ute. Tove umgicks med pappas fru, Leon och Brodde lekte med moffa. Han spolade av bilen vår med högtryckstvätten, Leon och Brodde kastade kläderna och så fick moffa göra regn. De hade så himla roligt! De fick äta sin lunch liggandes på en varsin handduk ute i solen så de torkade och blev varma igen.

När Tove blev för trött fick vi tacka för oss och fara hem. Hon slocknade fort i bilen. Fortsatte sova hemma. Patric tog med sig grabbarna och köpte min årliga kaffekopp. Härlig tradition!

Sjätte tanden på Tove har kommit fram också! Det är alltså tre tänder på sex dagar som ploppat igenom tandköttet. Inte undra på att hon varit grinig!

Patric spelade fotboll ikväll, så jag nattade barnen. Gick hur smidigt som helst! En lugn kväll, och nu är det dags att avrunda. Som sagt en mycket bra dag jag kommer tänka tillbaka på med värme.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0