Ons 2 maj-18

Helskotta vad lite jag fick sova i natt. Kunde inte få kaffe snabbt nog imorse! Tove började i alla fall dagen med att snacka med momma över Skype. Pojkarna cyklade till dagis med Patric och hade inte ens tid att säga hej då.

En intensiv dag ändå, trots att vi bara varit hemma. Vi har navigerat oss fram i djungeln av reservdelar till bilen och alla mängder av däck. Lärt oss mycket nytt och har beställt både nya sommardäck och en ny bakre ljuddämpare. Tråkiga utgifter, men ett måste.

Tove har haft dåligt humör idag, klart det när man inte sover på natten... Lyckades få henne att ta en välbehövlig tupplur när pojkarna var på väg hem. Då ringde telefonen. Det kam vara ett jobb, tänkte jag och svarade trots att Tove precis somnat. Men nej, det var en kompis åt Leon som ville hälsa på. Så vi fick hit en till unge som Leon och Brodde hade roligt med. De lekte ute och i parken. Det värmer så att Brodde alltid får vara med när Leon leker med sina kompisar trots att han är "liten". Fick nästan släpa in dem till middagen.

Ikväll fick jag natta alla tre barn. Tove först, sedan ville Brodde att jag skulle ligga hos honom, och när han somnat ville Leon att jag skulle ligga hos honom tills han somnade.

Tagit mig en dusch och fikat. Patric är på väg i säng. Tove vaknar snart, sedan är det sängen för mig med.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0