Ons 16 maj-18

"Men va fan, lägg av!" var det första jag sa imorse. Bra start på dagen, visst? Alla tre barn vaknade på bråkhumör. Suck. Kaffe!

Grabbarna peppade för dagis och gick iväg med Patric. Då ringde svågern och bad mig sätta på kaffe. Han och Patric kom in samtidigt, så de bar upp utemöblerna från förrådet och så delade vi på en panna kaffe ute.

Vi var och hämtade en vagn åt Tove. Känns skitkonstigt, men den behövs. Tupplurarna på dagen blir svåra när pojkarna väsnas, och sjalen kastar hon sig ur efter en stund. Hon åkte premiärturen från bilen, men sedan upp till dagis för att hämta bröderna. Hon verkade tycka det var helt ok. Kanske testar för en tupplur imorrn.

Leon och Brodde lekte ute från att de kom hem från dagis tills att de skulle sova. Snabb paus för middag. De var iväg på äventyr med Patric också. Kvällen för dem blev väldigt sen, de vägrade ju gå in! Men dagis är stängt imorrn, så vi har ju ingen tid att passa på morgonen. Hoppas bara de inte vaknar lika tidigt som alltid ändå... Fick sjala Brodde inför kvällen i alla fall, mysigt.

Nä nu är det läggdags.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0