Mån 28 maj-18

"Inte glömma BVC, inte glömma BVC, inte glömma BVC" har jag upprepat för mig själv sedan igår. Och vi glömde inte! Först lekte vi lite på öppna förskolan, hela familjen for iväg. Sedan pep jag och Tove in på BVC för hennes 10-månaderskontroll. 74 cm lång och bastanta 10 kg prick på grammet! Hon kunde det hon ska och mer därtill, kontrollen därmed utan anmärkning och med massor av beröm. Vi har fått en ny BVC-sköterska, och hon var superintresserad av babypottning, så jag fick berätta massor om det. Kul med engagerad personal.
 
Hem och lägga Tove. Leon och Brodde lekte ute. Men lillasyster sov inte länge inte. Vi hängde med grabbarna på utflykt efter lunchen, till Rödön. Tänkte att Tove skulle somna i vagnen eller sjalen. Det kan jag ju tala om att hon INTE gjorde. Så utflykten blev kort, och Leon var så sur på mig för det. Men han och Brodde, de dårarna, hann bada i alla fall. Gå i med fötterna hade vi sagt att vi kunde göra, men nej, de kastade kläderna och hoppade i. Barn är inte kloka! Det var rätt rogivande ändå att amma Tove i sjalen till vågornas skvalp, ända fram tills hon kräktes på mig...
 
På sena eftermiddagen fick jag henne äntligen att somna. Dock sov hon på mig, och vaknade om jag försökte smita. Så jag fick sitta kvar. Grabbarna for och handlade under tiden. Mer utelek sedan, och kväll med nattning.
 
Det var den dagen. Lite stökigare än gårdagen, men övervägande bra. Imorrn är det dagis, så då finns chansen att fli upp här hemma utan att det stökas ner igen i samma sekund.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0