Mån 14 maj-18

Solsken solsken, men nog ska man klaga lite på hur fruktansvärt varmt det blir! Tar ju ett tag att vänja sig.

Vi var och köpte skor till oss vuxna. Patrics ramlade isär i helgen, och mina passar inte längre efter sista graviditeten. Att vi lyckades hitta skor där det var halva priset på halva priset var värsta lyckan!

Jag och Tove for till min farmors syster som fyllde år idag. Farmor var där, och min ena farbror, och lite annan släkt och vänner åt gammelmoster. Och vilket kalas! Tårtor, smörgåstårtor, bullar, kakor och kaffe. Tove åt med stor aptit av smörgåstårtorna! Patric och grabbarna cyklade runt en skogsstig i närheten, och de kom förbi en stund på slutet. Leon och Brodde blev rastlösa på en gång, sitta och prata med gammalfolket var ju inte ett dugg kul tyckte de.

När vi kom hem somnade Tove på mig, och då satt jag fast i typ två timmar. Hon vaknade om jag försökte lägga ner henne. Familjen var och handlade, så vi hade lugn och ro hemma. Sedan var det mycket utelek innan kvällen.

Ja, det var den dagen det. Imorrn blir det spännande, för Leon ska iväg på inskolning i förskoleklassen med Patric. Att han blivit så stor redan!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0