Lör 19 maj-18

Som en trasig skiva känner jag mig. Lite sömn i natt, igen.

Upp och iväg till fotbollsarenan. Leon spelade fotboll och hade jättekul, Brodde gick runt och roade sig med allt han kunde hitta, Tove var trött och växlade intensivt mellan sjal och vagn. Patric var och besiktade bilen, och ett berg föll av mina axlar när den gick igenom! Vi har haft så mycket bekymmer med den, den har kostat oss många tusenlappar vi egentligen inte haft men som jag lyckats skrapa ihop genom försäljning av sjalar och andra saker. Men nu, pjuh! Svärmor kom förbi fotbollsplanen en sväng också.

Hem, lägga Tove för en tupplur, lunch, tvätta en maskin blöjor och kläder, iväg igen. Mot svärmor för att äta upp tårtorna och kakorna som blev över igår. Vi fikade och lekte ute i solen länge innan vi for hem igen. Barnen fick träffa sin farbror en sväng också.

Mer utelek innan nedvarvning och läggdags. När barnen somnat såg jag och Patric en serie. Tro på fan att det var en jävla mördarclown! Clowner är det VÄRSTA jag vet! Finns inget mer obehagligt och ångestframkallade för mig. Fy fan, jag höll omedvetet i Patric så hårt att han fick bända loss mina fingrar då det gjorde ont. Kommer ligga slickad mot honom i natt vill jag lova! Missade att blunda i en halv sekund, och det räckte för att göra mig panikslagen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0