Fre 4 maj-18

Tove Tove Tove, lilla jänta, varför sover du inte på nätterna? Återigen fascineras jag av hur länge jag kan ånga på utan att sova mer än några få timmar per natt. Herreminje, knappast hälsosamt.

En kompis åt Leon plingade på här på förmiddagen, så pojkarna lekte en stund. Sedan skulle vi iväg på ärenden. Köpa benskydd åt Leon, handla inför middagen, hämta två paket. Det blev väl ett par timmars turné. När vi kom hem somnade Tove vid bröstet på sekunder, men väcktes lika fort av Leon och Brodde...

Jag och barnen var ute och donade på. Sopade upp grus från gångvägen, det tycker pojkarna är kul. Tove satt i selen, men blev fort less så hon hängde med Patric i köket när han lagade mat istället. Ungarna åt som kämpar alla tre vid middagen!

Nattningen ikväll var inte kul. Men tilö slut så... Nu stoppar jag i mig min supergröt med nötter, frön och bär så jag kan sova (förhoppningsvis) gott.

Igår förresten, så hände nåt som fick mig att känna att jag inte är en usel förälder. Leon och Brodde kollade på barnprogram.
Brodde: Jag är den där kaninen, så är du den där, Leon. Den med klänningen är du. Då är du en tjej.
Leon: Aah, fast du, killar kan också ha kjol.
Brodde: Ahaa.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0