Fre 25 maj-18

Upp vid 4, Tove somnade inte om. Halv sex vaknade Brodde, Leon kort därefter. Typ tre timmar fick jag sova. Hur är det lagligt?!

Utelek på förmiddagen, sedan for vi på en runda ärenden som avslutades hos svärmor på fika. Vi lekte på gården. Sedan, dagens pinsamma när vi skulle hem. Vi gick på en liten väg från svärmor. En stor lyftkran, ett par containers och flera pall med fönster stod och blockerade HELA vägen.

- Jag är så glad att vi inte har vagn! utropade jag när jag med Tove i sjalen smidigt tog mig igenom en glipa mellan en pall och en container.

Kom förbi, och bakom containern står det........... en förälder med barnvagn som inte tar sig fram! Jag kände mig så hemsk! Eventuellt att Patric trumfade mig i pinsamhet när en karl på vägen bredvid svärmors gård ropade åt en annan karl som stod och jobbade "Du ser stark ut!" och Patric tog ton och ropade "Tack!". Ja, jag är gift med honom, haha!


Lite Skype med momma på eftermiddagen, mer utelek, tvättade alla sängkläder och hängde på tork i solen, så i natt sover vi i soldoftande sängar. När barnen hade somnat tog jag och Patric och städade upp här hemma. Det är skönt att vakna till ett rent hem.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0