Tis 20 mar-18

Tove är nypottad, nyammad och har somnat om. Broddes vantar är klara. Nu ska jag bara borsta tänderna och sedan är det sängen.

Tove och jag var på öppna förskolan i förmiddags. Det kom dit en från folktandvården och hade tandvårdsinfo. Hon började prata om amning, och att det ger karies. Jag avbröt, sa att det stämmer ju inte, och att de verkligen borde ta fram ny information gällande amning och tänder i samråd med Amningshjälpen som har enormt mycket kunskap och utbildning inom ämnet. Ammande har tillräckligt emot sig redan som det är, de ska fan inte behöva skrämmas med att deras mjölk ger barnen hål i tänderna också! Nä usch, vad arg jag blev. Tove ammade just då. På var sida om mig hade jag ammande mödrar. De nickade medhållande. Skärpning, folktandvården!

Tove somnade i sjalen på vägen hem. Tog en kopp kaffe hemma, sedan hämtades Leon och Brodde. Vi har haft en väldigt lugn och skön eftermiddag tillsammans. De rök ihop vid matbordet dock, och Leon tömde ett glad mjölk över Brodde, så han och jag tog en dusch tillsammans.

Barnen somnade rätt lätt. Jag somnade med Tove. Hon har börjat vela liggamma, och det är ju väldigt bekvämt. Nackdelen, om man ska se det som en, är att jag somnar ju jag med.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0